Ellie White se mărită după 14 ani de relaţie

Ellie White şi viitorul ei soţ, Doru Tinca

Elli White a anunțat în direct, la Antena Stars, că anul acesta va îmbrăca rochia de mireasă.

Artista și partenerul ei de viață,   Doru Tinca, care îi este și manager, vor face nunta după 14 ani de relație. Cei doi sunt părinții a doi copii deja dar nu au fost pregătiți să facă pasul cel mare până acum.

Ei au dezvăluit că se pregătesc să organizeze evenimentul grandios, iar motivul pentru care nu s-au căsătorit până acum a fost pentru că au fost de părere că un act nu i-ar lega mai mult, ci din contră.

“Am fost cerută frumos, în genunchi, în camera de hotel, la o lună după ce ne-am cunoscut. La noi logodna încă durează de 13 ani. După 5 ani de relație am avut de ales să facem copii sau să ne căsătorim și am făcut copiii… O să facem și nunta.

“Aseară pe drum veneam de la Brașov, am pupat-o și i-am spus „Happy Dragobete”. Anul trecut am împlinit 13 ani de relație, deja stim totul unul de celălalt. Anul ăsta ne căsătorim. E la fix. La noi așa se întâmplă.”, au spus iubitul lui Ellie White.

Ellie a povestit că ea și Doru s-au cunsocut pe internet. Mai exact, pe rețeaua de socializare HI5, prin intermediul unei admiratoare de-ale ei, ep vremea când Ellie White (n.r. Elena Baltagan) era solista DJ Project. Deși era implicat într-o altă relație, Doru s-a îndrăgostit imediat de frumoasa artista și a știut că e femeia cu care vrea să-și petreacă toată viața. Astfel, după doar o lună de relație cei doi s-au logodit.

Foto Facebook