Ellie White ne prezinta frumoasa ei familie

Ne-am intalnit cu Elena, Doru, Mihai si Maria la deschiderea locului de joaca Miramagica din Herastrau si, printre masinute, trenulete si roti magice, am reusit sa o „rapim” pe Elena 10 minute de langa micuta sa pentru un scurt interviu.

Asa am aflat ca, pentru cantareata, revenirea pe scena a avut loc la aproximativ o luna de la nastere, dupa ce reusise sa dea jos deja o mare parte din kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

„M-am ingrasat in jur de 10 kilograme la a doua sarcina, dar nu am facut nimic extraordinar sa le dau jos. Nu am avut timp sa ajung la sala pentru a reincepe antrenamentele si nici permisiunea doctorului pentru ca am nascut tot prin cezariana. Am slabit insa mancand sanatos si ponderat, peste, salate si fructe, iar alaptarea m-a ajutat foarte mult”, ne-a marturisit Ellie White.

S-a obisnuit usor cu statutul de proaspata mamica, evocand experienta anterioara, ajutata fiind si de logodnicul ei, Doru, si inclusiv de Mihaita, baietelul ei de 3 ani, care s-a dovedit a fi de un real ajutor: „Mihaita este cea mai buna bona pentru Maria, are foarte multa grija de ea, este foarte atent si o iubeste enorm”, declara Elllie.Ellie White nu se dezlipeste de Alexis Maria nici in studio

Dar cand micutul se afla la gradinita, iar Doru la munca, Ellie White este singura care are grija de fetita ei in varsta de aproape patru luni. Alaturi de ea, artista merge chiar si in studioul de inregistrare, unde pregateste, in prezent, un nou album, pe care il va lansa toamna aceasta.

Nu a uitat nici de proiectele din blogging si nu isi neglijeaza atributiile de pe clubulbebelusilor.ro sau de pe blogul personal.

Mai multe despre Ellie White si frumoasa ei familie in exclusivitate in materialul video de pe Tonica TV!

Text: Catalina Buzdun