Ellis by Eli Laslean, 25 de ani de moda

Eli Laslean, creatoarea brandului Ellis, a celebrat, printr-o petrecere deosebita, 25 de ani de moda, de creatie si devotament, de pasiune, de talent si munca, 25 de ani de cand prima sa colectie a luat nastere, undeva in Arad. Evenimentul a fost gazduit de Athenee Palace Hilton, iar cei peste 300 de invitati au rememorat, impreuna cu indragita creatoare de moda, cele mai importante momente din viata si cariera sa. Petrecerea a fost incununata cu o prezentare de moda cu totul si cu totul speciala, pe podium defiland modele, figuri cunoscute din showbizul autohton, care au prezentat de-a lungul timpului pentru Eli Laslean. Cu zambetul pe buze si caracterizata de aceeasi modestie gratioasa dintotdeauna, Eli Laslean ne-a povestit care este semnificatia acestui sfert de veac.Tonica: In aceasta seara ati incununat 25 de ani de existenta a brandului Ellis. Cum va simtiti?

Eli Laslean: Ma simt absolut senzational. A fost un drum foarte greu, dar in seara asta am simtit ca a meritat.

Care considerati ca au fost primele trei ingrediente ale succesului dvs.?

In primul rand a fost un vis, un vis frumos combinat cu o tenacitate mare. Apoi a fost puterea de a suporta si a depasi nereusitele. In tot acest timp am avut o credinta de nestramutat in forta binelui.

Va mai amintiti prima colectie pe care ati prezentat-o?

Da, bineinteles. A fost acea colectie in care manechinii erau prietenii fiului meu, aveau 7 ani pe atunci. Am realizat colectia manual, la masina de cusut din bucatarie, iar prezentarea a avut loc la Sala Polivalenta din Arad.

Despre colectia prezentata in aceasta seara ce ne spuneti? Ce v-a inspirat?

A fost o colectie exuberanta, glamour, o colectie plina de viata si pasiune. Nu mi-am propus niciodata sa am o tema stricta si sa ilustrez o idee. Pe mine ma inspira femeia din fata mea. In aceasta seara mi-am propus sa imbrac absolut superb femeia. Colectia, desi a fost diversa, a avut o unitate, eleganta stilata.

Cum arata femeia care va poarta creatiile?

Este o femeie rafinata care stie ce inseamna calitatea, o femeie care apreciaza luxul si care isi doreste, totodata, sa fie diferita de restul lumii.

Daca v-as ruga sa alegeti o singura culoare si un singur material pentru a defini femeia, care ar fi alegerile dvs.?

Albul ar fi culoarea, simbolul puritatii si gingasiei, si ca material, as alege textura fluida, poate matasea, simbolul rafinamentului si luxului.

Ce sfat ati da unui tanar designer aflat la inceput de drum?

Sa-si urmeze visul indiferent de bariere, blocaje si obstacole. Sa aiba incredere ca va reusi!

Text: Madalina Manole