Epilare definitiva pentru pielea foarte bronzata

Epilare definitiva pentru pielea foarte bronzataPana de curand, persoanele cu piele bronzata nu puteau beneficia de epilare definitiva cu lumina intens pulsata. Intre timp insa, pe piata a aparut o noua tehnologie care permite epilarea pielii prin metoda IPL chiar si atunci cand este foarte bronzata!

Exista acum o metoda sigura si eficienta prin care poti urma sesiuni de epilare chiar si atunci cand pielea ta este foarte inchisa la culoare. Inovatia consta in utilizarea unui gel conductor care directioneaza lumina intens pulsata catre radacina foliculilor, astfel ca este distrus doar firul de par. In mod normal, metoda IPL putea fi folosita doar pe pielea nebronzata pentru ca altfel, melanina absorbea lumina iar pielea se ardea.

Cu ajutorul tehnologiei Sun & Safe, patentata de Nomasvello, tratamentul poate fi individualizat in functie de fototipul fiecarei persoane. Tratamentul este rapid, nedureros si eficient, pilozitatea nedorita este inlaturata iar pielea ramane catifelata.

Text: Bianca Badescu

iulie 30th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate