Evelina Negru, viaţa transferată pe portativ

evelina negru

Evelina Negru lansează prima sa piesă oficială după participarea din cadrul emisiunii concurs „Superstar”. Melodia se numește „Trăiam în paradis”, este compusă în studiourile DeMoga Music, fiind lansată alături de MediaPro Music & Universal Music România.Muzica ce salvează suflete

“În această perioada complicată pentru fiecare dintre noi, când 2 lumi sunt intr-un conflict și mii de familii se despart, copii și prietenii, am vrut să venim cu un mesaj frumos, pentru că muzica salvează suflete.” – Evelina Negru.

“Piesa este mai mult decât o poveste, e viața mea transferată pe portativ. E despre acea dragoste pe care o simțim în atâtea feluri, o cântăm și o trăim în vers. Este temelia celor mai mari opere de artă și muza fiecărui muritor. Ea ne înalță nepământesc de dur, simultan ne tulbură și cea mai mică parte de luciditate. Despre ea cânt, pentru ea scriu și cu ea trăiesc.Iubiți sincer. În fiecare zi.”, a mărturisit Evelina Negru

Urmărește videoclipul AICI:

Make-up artist pe muzică

Evelina Negru are 19 ani și este din Chișinău, acolo fiind elevă în clasa a 12-a la un liceu cu profil uman. Străbunica ei avea o voce frumoasă, cânta la adunările din sat; nu a cunoscut-o pe străbunica ei, însă tatăl ei i-a spus că ea îi semăna foarte mult străbunicii. Tatăl este doctor, iar mama este designer de interior, Evelina având o legătura foarte strânsă cu familia. În paralel cu muzică, Evelina este și make-up artist și a fost implicată în numeroase proiecte foto sau video.

A cântat un an pe un pian desenat pe foaie

“Vreau să-mi mulțumesc mie, pentru că nu am ascultat de oamenii care mi-au spus să mă las de muzică și am continuat oricât de greu ar fi fost. Nu știu daca îmi ajung cuvinte să mulțumesc echipei mele DeMoga Music și MediaPro Music, m-au luat în echipă cu sufletul deschis și sunt extrem de recunoscătoare pentru o șansă unică. Părinților mei, de asemenea, le sunt recunoscatoare pe viaţă. Ei au reușit să îmi cumpere primul meu pian după ce am cântat un an pe un pian desenat pe foaie, și-au dedicat fiecare zi din viața pentru mine” – Evelina.

Foto PR