Evenimentele lunii martie adresate femeilor – ce nu trebuie sa ratezi!

principala (restul in galerie)Daca luna februarie este luna iubirii, luna martie este luna femeii si, totodata, prima luna de primavara. Femeia moderna a zilelor noastre cauta motiv de sarbatoare, iar o intalnire cu prietenele, ca intre fete, nu strica niciodata, mai ales cand este vorba despre distractie. Asa ca organizatorii de evenimente se gandesc din timp si pun la cale tot felul de petreceri, concerte, toate dedicate femeilor. Daca inca nu ai planuri, venim in intampinarea ta cu cateva idei.Te iubesc, femeie!

Pentru toate iubitoarele acestui gen muzical, Stefan Banica va sustine concertul acustic Te iubesc, femeie!, pe 4 si 5 martie, la Circ & Variete Globus, incepand cu ora 19:30. Astfel, pentru al saselea an consecutiv, Stefan Banica celebreaza femeia. Vei descoperi un altfel de concert, o atmosfera intima, calda, iar cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul artistului vor fi reinterpretate in varianta acustica. Biletele pot fi achizitionate de pe Eventim.ro. Pretul unui bilet VIP este de 100 de lei, la categoria I, de 80 de lei, iar la categoria a II-a, de 50 de lei.

Cel mai frumos cadou

Ramanem in aceeasi nota si te anuntam ca Directia 5 concerteaza pe 8 martie la Sala Palatului, de la ora 20:00. Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Toni Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu te vor incanta cu un regal de muzica live. Ti-au pregatit multe surprize: piese deja cunoscute, piese noi, dar si invitati care iti vor face seara mai frumoasa. Pop-rockul isi da intalnire cu romantismul chiar pe 8 martie. Preturile biletelor variaza intre 60 si 150 de lei.

Ladies Only

De 8 martie, la Beraria H, doamnele si domnisoarele vor avea parte de un show incendiar. Seara va incepe la ora 21:00 cu un concert marca Mike Diamondz si va continua cu un show de striptease masculin by Taboo Boys. Pentru o noapte, te vei putea distra alaturi de cele mai bune prietene in Orasul cu Chef de Viata. Pretul biletelor in care este inclus si open barul variaza intre 75 si 150 de lei. Fa-ti rezervare din timp si pregateste-te pentru o noapte de neuitat.

Targ de primavara

Pe 4, 5 si 6 martie, vino la Romexpo intre 10:00 si 18:00 la targul dedicat bunurilor de larg consum, unde sesiunea de shopping poate deveni un adevarat prilej de distractie sau de relaxare alaturi de cei dragi! Produse vestimentare, accesorii, decoratiuni interioare, obiecte pentru casa si gradina, obiecte handmade, dulciuri, produse de patiserie, toate acestea te vor imbia sa le cumperi si sa te bucuri de acest anotimp. Biletul de intrare este de 10 lei pe zi, asa ca bucura-te de primavara si mergi la shopping.

Daca nu-ti face cu ochiul niciunul dintre evenimentele de mai sus, o cina intre fete incheiata cu clinchetul paharelor de vin s-ar putea sa fie cea mai buna alegere. Distractie placuta!

Text: Ruxandra Dumitrescu