Familia Beckham – 21 de ani de căsnicie reprezentaţi în imagini

În acest weekend, David şi Victoria Beckham au sărbătorit 21 de ani de căsătorie. Ei au marcat acest eveniment prin două video-uri cu mai multe instantanee realizate de-a lungul acestor ani.

Fotografiile montate în video-urile postate de cei doi pe Instagram sunt din arhiva personală, ele nemaifiind făcute publice până acum.

Video-ul postat de Victoria Beckham a strâns peste 5 milioane de vizualizări.

https://www.instagram.com/p/CCNyDhxJxxu/

„Să avem o aniversare fericită, David Beckham! Nu pot să cred că au trecut 21 de ani de când am spus amândoi „Da!” în fața stării civile. Avem patru copii, patru câini și râdem foarte mult! Te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!”, a scris Victoria Beckham pe Instagram.

Video-ul postat de David Beckham a adunat aproape 4 milioane de vizualizări.

https://www.instagram.com/p/CCNvA4lh87k/

 

Victoria, în vârstă de 46 de ani, şi David Beckham, în vârstă de 45 de ani, formează un cuplu de 23 de ani, încă de când artista făcea parte din grupul de fete Spice Girls, iar el era jucător la Manchester United.

„Acum vreo 23 de ani, eram într-o cameră, alături de Gary Neville, iar trupa Spice Girls era la televizor. M-am întors spre el și i-am zis: «Ooo, îmi place fata în costumul ăla negru». Cine ar fi putut să creadă atunci că vom aniversa 21 de ani de căsătorie și vom avea împreună patru copii. Vă mulțumesc și la mulți ani! Vă iubesc!”, a scris David Beckham la descrierea postării.

Vezi: “cum arată Beckham la doi ani de la presupusul transplant de păr”!

Text: Bettina Cristea