Fashion Trends: piese esentiale pentru o garderoba sic

Materialele la moda sunt spectaculoase si ajuta la alcatuirea unor tinute cu totul speciale. Tendintele vestimentare ale sezonului au fost dezvaluite deja in prezentarile marilor case de moda, iar tricourile cu logouri celebre, sepcile si beretele, hainele din plastic sau blugii mom se numara printre piesele pe care le vom admira peste tot in urmatoarea perioada.PVC

Desi poate sa para bizar, anul acesta va fi dominat de hainele ce amintesc de textura plasticului sau care sunt croite din PVC. Primavara aceasta, jachetele de piele lacuita sau cele care imita foarte bine plasticul vor fi in trend si ne vor ajuta sa obtinem un look fabulos.

Tricouri cu logouri

Tricourile cu logouri se bucura deja de mare succes. Acestea pot fi integrate in special in tinutele casual, dar pot fi folosite si in combinatie cu piese vestimentare mai elegante.

Culori pastelate

La fel de dragute ca o inghetata colorata, nuantele pastelate raman in tendinte si sezonul acesta.

Hainele in culori pastelate pot fi purtate in diferite mixuri. De exemplu, poti sa folosesti doar un articol vestimentar intr-o nuanta pastel si restul tinutei sa fie in alb sau negru.

Berete si sepci

Au fost vedetele anului 2017 si nici anul acesta nu ne vom desparti de ele. Beretele si sepcile pot fi purtate in continuare, acestea facand parte din categoria accesoriilor ce dau un plus de eleganta si de stil oricarei tinute.

Pentru o nota cool incearca o sapca foarte colorata.

Materiale transparente

Elegante, dar sexy in acelasi timp, materialele transparente pot fi purtate in orice mediu, daca stii cum sa le combini. Jocurile dintre materialele transparente si cele opace au fost exploatate cu maiestrie de designeri cu scopul de a pune in valoare silueta feminina pentru un look sexy.

Decupaje sexy

Cu siguranta, in agenda ta se vor ivi si evenimente ce impun o anumita eleganta. Alege sa porti o rochie cu o crapatura cat mai generoasa. Despicaturile sunt in tendinte, in special cele foarte indraznete.

Blugii mom

Blugii mom faceau furori in anii ’90 si au reprezentat alegerea multor pasionate de moda si anul trecut.

Ei raman in tendinte si anul acesta si pot fi folositi ca element de baza in tinutele casual sau smart casual.

Text: Iulia Mirica