Fenomenul Fuerza Bruta vine in Romania

Fenomenul Fuerza Bruta vine in RomaniaIn luna decembrie, fenomenul Fuerza Bruta vine in Romania cu patru spectacole inedite si incredibile. Show-ul ii va cuceri cu siguranta pe toti cei prezenti in cele patru seri de spectacol, in care realitatea va fi cu mult depasita, permitand tuturor simturilor sa se imbine armonios si sa stimuleze creativitatea spectatorilor. Se anunta muzica si efecte vizuale psihedelice ce vor inconjura la 360 de grade spectatorii. Trairile vor fi profunde, vor impresiona si vor depasi asteptarile.

Spectacol dinamic de teatru si acrobatii

Fuerza Bruta este un spectacol dinamic de teatru si acrobatii care dureaza 70 de minute si promite o experienta mai mult decat interesanta. Dupa ce Usher a fost invitat in cadrul show-ului de la New York, mult indragita Delia va avea un rol special in cadrul spectacolului de deschidere si va uimi publicul roman! Delia este o aparitie excentrica si plina de culoare ce se incadreaza perfect in atmosfera eclectica Fuerza Bruta! Artista va avea o aparitie speciala pe 9 decembrie, iar, pe 10 decembrie, publicul va avea parte de un alt invitat surpriza. Biletele au fost puse in vanzare de pe 23 mai pe www.eventim.ro si www.bilete.ro. Tonica este partener media al evenimentului.

Text: Ruxandra Dumitrescu

mai 26th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate