Festival de shopping pentru afaceri romanesti creative

Miercurea Mintilor Creative este primul eveniment de cumparaturi dedicat afacerilor creative romanesti. Pentru o zi, pe 5 decembrie, zeci de antreprenori din Bucuresti vor intampina clientii cu oferte si promotii speciale precum si experiente tematice prin care isi impartasesc povestea afacerii.

Aflat la a doua editie, evenimentul strange peste 100 de afaceri si incurajeaza clientii sa #CumpereLocal si sa sustina antreprenoriatul romanesc facut altfel. Miercurea Mintilor Creative este un demers unic in Romania si isi doreste sa contribuie la dezvoltarea segmentului de antreprenoriat creativ local si la promovarea produselor romanesti. Lista tuturor afacerilor participante este disponibila pe www.miercureamintilorcreative.ro.

La eveniment vor participa atat afaceri cu locatie fizica cat si magazine online. Clientii pot explora afaceri din mai multe domenii de activitate precum moda, design, accesorii, cosmetice, cafenele si restaurante. Fiecare afacere isi stabileste propriul mod de promovare iar in mediul online clientii si antreprenorii vor fi uniti de catre hashtag-urile #CumparaLocal, #CumparaCreativ si #MiercureaMintilorCreative.

Miercurea Mintilor Creative este un eveniment de shopping si promovare a industriilor creative, organizat de UniCredit Bank si face parte din Platforma Mintilor Creative.