Festivalul Designerilor din Romania, ajuns la a III-a editie

Festivalul Designerilor din Romania, ajuns la a III-a editieProiectul curajos al tanarului designer Daniela Sala, Festivalul Designerilor din Romania, a ajuns la editia cu numarul 3, iar evenimentul se va desfasura sezonul acesta la Bamboo Pool Bucuresti, urmand ca editia de toamna, din noiembrie, sa depaseasca granitele tarii si sa aiba loc pe meleaguri franceze, chiar in inima Parisului. Organizatoarea isi doreste, astfel, ca talentul designerilor romani sa fie cunoscut si peste hotare.

Catalin Botezatu, invitat de onoare

In cadrul festivalului, 10 tineri designeri talentati din toate colturile tarii isi vor prezenta tinutele sub stricta supraveghere a invitatului special Catalin Botezatu. Surprizele serii vor veni atat din partea celebrului designer care-si va prezenta noua colectie, cat si din partea artistului Moriss, care va incanta publicul cu un concert live. De asemenea, organizatoarea evenimentului va triumfa pe podium si-si va prezenta in premiera cea mai noua colectie, Vitralii.

Text: Madalina Manole

martie 25th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate