Festivalul Inimii Catena te asteapta in weekend la superconcerte Lidia Buble, Alex Velea, Pepe si Nico!

Farmacia Inimii Catena, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4, organizeaza sambata, 23 septembrie, si duminica, 24 septembrie 2017, in Oraselul Copiilor, evenimentul artistic Festivalul Inimii Catena.

Festivalul sustinut de Tonica, Farmacia Ta, Slab sau Gras si Senso va reuni artisti cunoscuti ai momentului, pentru toate gusturile, intr-un spectacol unic in care muzica, distractia si voia buna se vor imbina cu concursuri cu premii, tombole si karaoke.

Festivalul Inimii Catena va incepe sambata la ora 17:00, cu surprize pentru public, si va continua cu o seara pop-dance plina de energie si de buna dispozitie, ale carei gazde vor fi simpaticii Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu. Pentru o atmosfera cu adevarat memorabila, pe scena vor urca unii dintre cei mai iubiti artisti – Lidia Buble, Alex Velea, Pepe, Nicoleta Nuca, Nico si What’s UP.Duminca, momente umoristice si muzica populara

Duminica, de la ora 15:00, Varul Sandel va invita sa continuati distractia pe acordurile muzicii populare, atat de iubita de publicul de toate varstele. Sub genericul „Inima de roman”, va avea loc un megaconcert de muzica populara si de petrecere asigurat de indragitii Aneta Stan, Florin Vasilica si Grupul „Teleormanul”, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurau, Marius Zorila si Lavinia Goste. De asemenea, neobositii Stela Popescu si Alexandru Arsinel vor sustine momente umoristice.

In cadrul Festivalului Inimii Catena, vor avea loc mai multe concursuri, cu premii diverse: carucioare pentru cumparaturi, mii de ursuleti de plus, girafe pentru masurarea inaltimii copiilor. Castigatorii tombolei vor primi cate o tableta.

Accesul la este liber. Nu uita! 23 si 24 septembrie, Festivalul Inimii Catena, Oraselul Copiilor.

Text: Oana Baltoc