Fii sef in biroul tau

Fii sef in biroul tauStrategii care castiga respect in politica pot fi folosite si la serviciu. Trei femei intervievate de noi, care cunosc drumul parcurs spre politica ne-au impartasit cateva strategii care ajuta in de folos.

1. Risca foarte mult si fa o impresie foarte buna. Sa luam ca exemplu jocurile de noroc, chiar daca ai o mana foarte proasta la carti, poti risca mizand foarte mult pentru intimidarea adversarilor. Fa orice este posibil ca sa fi sigura ca riscul tau iti va aduce la fel de mult cat ai investit. Cand colegii tai de serviciu te vad impunatoare si gata de actiune, respectul lor va creste considerabil. Cine stie, poate intr-o zi vor fi inspirati sa te aleaga sefa lor.

2. Sa stii ceea ce nu stii si sa gasesti o cale de a invata asta. Sa nu-ti fie frica sa admiti ca nu cunosti toate raspunsurile, deoarece oamenii pot vedea si ce este in spatele cuvantarilor politice. Explicati clar planul pe care-l aveti pentru a lamuri toate lucrurile. Oamenii iti vor aprecia sinceritatea. In plus cu cat le oferi mai multe informatii cu atat pari mai competenta.

3. Fii o persoana deschisa. Afla nevoile si dorintele tuturor celor cu care muncesti. Foloseste aceste cunostinte pentru a ajunge la compromisuri si vei fi vazut drept cea care rezolva problemele. Angajatii te vor vedea mai bine pentru ca oamenii care stiu sa abordeze inteligent o persoana se pot descurca mult mai bine in orice situatie.

Text: Mihnea Rate