Food Revolution by Jamie Oliver, din nou in Romania

Food Revolution by Jamie Oliver, din nou in RomaniaCea de-a patra editie a programului promovat de Jamie Oliver, Food Revolution, va avea loc anul acesta la Gradina Verona, sambata, 16 mai. In cadrul evenimentului se vor organiza ateliere de gatit si de nutritie, iar aproximativ 10.000 de elevi vor prepara sandwichul pentru scoala propus de Jamie Oliver.

Share it, sign it

Sub sloganul Share it, sign it, persoane publice, bloggeri, nutritionisti si jurnalisti isi vor face un selfie cu scopul de a promova petitia online ce va fi inaintata Ministerului Educatiei si care cere introducerea in scoli a unei noi materii, si anume educatia alimentara. Aceasta campanie, lansata de Jamie Oliver, a implicat si personalitati de peste hotare, cum ar fi Ed Sheran, Jennifer Aniston, Gerard Butler, Heidi Klum sau Ronan Keating.

Food Revolution by Jamie Oliver, din nou in RomaniaPersoanele interesate pot intra si semna petitia aici: https://www.change.org/p/jamie-oliver-needs-your-help-fighting-for-food-education-foodrevolutionday.

Revista Tonica este partener media al evenimentului Food Revolution.

mai 16th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate