Forza Zu sau cel mai mare concert din Romania

Forza_ZU_concertAtmosfera incredibila la Sibiu sambata seara la cel mai mare concert din Romania! O multime de artisti si oameni din toate colturile tarii au venit in Piata Mare din Sibiu ca sa-si vada preferatii la cel mai impresionant concert din Romania.Zgomot de fond sau muzica?

Ca la orice eveniment, trebuie sa existe si o parte mai putin buna, si aici pot aminti incidentul cu Lariss care a fost poftita afara de pe scena dupa ce piesa i s-a oprit de 2 ori. Insa marea mea dezamagire a fost legata de momentul unor artiste care au piesa in heavy rotation de un an si au ales sa faca playback la un asemenea concert unde sonorizarea iti permitea sa faci ce vrei tu cu vocea ta. Dar, din pacate, nu ne ridicam la nivelul artistilor internationali, oricat de mult ne-am dori. Dansatoarele nu erau in forma excelenta, iar tinutele lor au fost mult prea sumare pentru gustul meu. Poate ar trebui sa privim mai mult spre industria americana si, daca tot ne place sa imitam, sa luam si partile bune.

Artisti de valoare si piese nemuritoare

Cei mai aclamati artisti ai serii au fost, dupa parerea mea, Andra, Pact si Bug Mafia, ultimii fiind cei mai asteptati. Andra, cea mai scumpa graviduta, a avut o prestatie fara cusur si a facut un show pe masura talentului ei. Cea mai aplaudata piesa a fost, cu siguranta, „Lucrul mare-i omenia”, moment in care toti ardelenii au inceput sa chiuie. Personal, in afara celor pe care i-am enumerat deja, mi-au mai placut momentele sustinute de Ruby si What’s Up, Carmen, Loredana si Alex Velea. Mihai Morar si Daniel Buzdugan au fost niste gazde foarte glumete care au stiut cum sa intretina atmosfera, iar glumele lui Daniel au fost foarte bine primite, ca de obicei, de publicul aflat in Piata Mare din Sibiu. Pentru o seara, Sibiul s-a transformat in capitala muzicii romanesti, unde au rasunat hiturile anului si unde lumea s-a distrat alaturi de artistii preferati pana dupa miezul noptii. Va recomand macar o data sa mergeti sa simtiti vibratiile Forzei Zu.

Text: Andreea Maria Varlan