Gadget-urile de care ai nevoie pentru a lucra de acasă

Dacă este pentru prima oară când lucrezi de acasă, mai ales o perioadă aşa lungă de timp, s-ar putea să începi să simţi lipsa confortului pe care îl aveai la birou în unele situaţii. Nu este greu să încerci să-ţi creezi un spaţiu de muncă funcţional şi, în acelaşi timp, confortabil la tine acasă.

Am făcut o listă cu cele mai importante gadgeturi şi accesorii pentru a-ţi crea set-up-ul perfect de lucru acasă. Însă înainte trebuie să afli cum te poţi adapta la lucrul de acasă!Suport de telefon cu încărcător

Un încărcător de telefon care să-ţi ţină telefonul în poziţie verticală este tot ce ai nevoie pentru a-ţi uşura munca. Pus lângă laptop şi conectat la alte divece-uri din casă, suportul îţi va da starea de confort de care ai nevoie.  

Tastatura retro

Dă o nouă faţă biroului de acasă. Dacă eşti o fire romantică, care adoră vintage-ul şi lucreză mult la calculator, accesorizează-i biroului de acasă o nouă tastatura, din lemn. Deşi arată ca o maşină de scris vintage, tastatura retro se conectează wireless, astfel încât să îţi poţi face treaba în mai multe locuri din casă.

Mouse Pad de piele mată

Casa ta e mare? Ai un birou impunător din lemn masiv? Atunci cred că ştii cât de greu este să găseşti un mouse pad elegant, care se potrivească biroului tău de manager. Noi l-am găsit pe cel classy, de piele mată şi cu sprijin pentru a nu-ţi amorţi mâna.

Suportul de pixuri

Ştim că pandemia asta ţi-a dat planurile de conediu peste cap. Adu un pic din vacanţa ta exotică la tine acasă. Foloseşte decoraţiuni pentru casă care duc gândul la palmieri, animale exotice, plajă, ocean, nisip şi junglă. De la pernele de pe canapea, tablouri sau covoraşe, până la diferitele vaze şi corpuri de iluminat din bambus, cu toate te pot trimite cu gândul la vacanţă. Noi îţi propunem să alegi pentru biroul de acasă o lampă din bambus sau un suport de pixuri cu animale exotice.

Port USB hub în formă de mazăre

Simte-te ca într+un hub la tine acasă. Alege accesorii hipsetereşti, precum un port USB în formă de mazăre, ca să-ţi conectezi toate device-urile din casă în acelaşi timp.

Lampa de birou Anglepoise

Dacă eşti o pasionată a stilului industrial, o astfel de lampă va fi deajuns pentru a-ţi decora biroul. Fiind destul de mare, lampa este destul de versatilă şi va putea fi utilizată şi seara, când te aşezi în fotoliul preferat ca să citeşti.   

Citeşte şi: Câteva sfaturi ca să fii mai eficientă când muncești de acasă

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar