Gala Forbes Life Awards: Otilia Ostrotki, director general Tonica Group, premiata cu trofeul Life Personality

Gala Forbes Life Awards a celebrat si anul acesta viata traita frumos, cu daruire si dorinta de a face mereu mai mult si mai bine. La cea de-a patra editie a evenimentului au fost prezente personalitati din domeniul de business-lifestyle, fiind premiate intr-un cadru al elegantei si excelentei.

Povestile celor mai frumoase initiative, ale unor businessuri si branduri de succes sau ale unor oameni deosebiti, care se remarca prin actiunile lor, i-au impresionat pe cei prezenti.

Este si cazul momentului prilejuit de anuntarea si inmanarea premiului Forbes Life Personality Otiliei Ostrotki, director general Tonica Group, Galenus, Playmore, Senso TV si al editurii Alicat, vicepresedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni (PIAROM) si vicepresedintele Fildas Art. Conform organizatorilor, trofeul i-a fost acordat pentru intruchiparea atributelor si calitatilor intrunite de mottoul Forbes Life, respectiv „arta de a trai frumos”, fiind recunoscute meritele unei „femei de succes, cu o cariera impresionanta si numeroase preocupari, care se implica activ in domeniul artei, reusind sa gaseasca timp si pentru activitati caritabile, o adevarata personalitate renascentista”.

„Multumesc Forbes pentru acest premiu! Va multumesc tuturor acelora care m-ati inspirat in permanenta prin faptele si experientele pe care le-am trait impreuna sau separat. Frumosul pentru mine nu inseamna doar frumusetea din fiecare, ci si defectele fiecaruia dintre noi. Pentru ca si defectele sunt tot frumoase, daca putem sa le dam un alt chip si daca stim sa le oferim celorlalti din bucuria de a trai, din frumusetea sufletului si chipului nostru”, a declarat Otilia Ostrotki cu ocazia decernarii premiului.

Nu in ultimul rand, Otilia Ostrotki a emotionat auditoriul relatand o frumoasa poveste cu talc, pe care te invitam sa o urmaresti in materialul video de mai jos: