Gama Naturalis Efervescente si ArtroSuport Forte, votate produsele anului 2018

Consumatorii romani au desemnat Naturalis Efervescente si Naturalis ArtroSuport Forte produsele anului 2018 la categoriile „Suplimente alimentare vitamine si minerale”, respectiv „Suplimente alimentare osteoarticulare”. Premiile pentru cele doua produse au fost acordate in cadrul celei de-a IX-a editie a Galei „Votat Produsul Anului 2018®”. Ambele produse au atras voturile majoritatii consumatorilor prin ingredientele de calitate si prin efectele benefice pe care le au asupra organismului.

„Ne bucuram ca inovatia din noul nostru produs, ArtroSuport Forte, a fost apreciata de consumatori, le multumim pentru incredere si-i invitam sa descopere si celelalte produse din gama Naturalis, un brand 100% romanesc, inspirat din natura, stiinta si dragoste pentru sanatate”, a declarat Smaranda Cirlan, manager categorie suplimente alimentare, la ridicarea premiului. La eveniment au mai fost prezenti si Sorin Chirculescu – manager marketing si Cristina Ionascu – specialist marketing. In cadrul Galei au fost premiate 29 de produse care acum au dreptul de a folosi eticheta „Votat Produsul Anului®” pe ambalaj si in toate materialele de comunicare, timp de 12 luni.

Foto. Sorin Chirculescu – manager marketing, Smaranda Cirlan, manager categorie suplimente alimentare si Cristina Ionascu – specialist marketing

Produsul Anului este cea mai importanta competitie a bunurilor de larg consum din lume, infiintata in Franta, in 1987, si care are loc in prezent in 40 de tari. Scopul organizarii unei asemenea competitii este acela de a fi un ghid pentru cele mai bune produse de pe piata, recompensand inovatia. Premiile din acest an au fost acordate in urma unui studiu realizat online, pe 29 de categorii, efectuat pe un esantion de 7.100 de consumatori romani, reprezentativ pentru populatia din mediul urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet.

Suplimentele alimentare Naturalis reprezinta surse concentrate de micronutrienti, ce contribuie la buna calitate a vietii, suplinind lipsa substantelor nutritive din alimentatia zilnica si raspunzand unor nevoi specifice omului modern – de la pierderea in greutate si intarirea sistemului imunitar la sanatatea sistemului cardiovascular, a celui hepatobiliar ori a celui digestiv.

Naturalis Efervescente este o gama noua de 5 produse, usor de administrat si cu un gust delicios, pentru mentinerea unui organism sanatos si plin de energie.

ArtroSuport Forte este un supliment alimentar creat special pentru pacientii care doresc sa-si protejeze sistemul osteoarticular.