Garderoba Gretei Garbo, expusa in Londra

Garderoba Gretei Garbo, expusa in LondraGarderoba celebrei Greta Garbo va face obiectul unei noi expozitii care se va deschide in Londra pe data de 15 februarie. Cunoscuta pentru eleganta sa androgina, actrita suedeza a detinut de-a lungul vietii sale obiecte vestimentare care vor fi expuse spre deliciul fanilor si care vor oferi adevaruri necunoscute.

Desi Greta Garbo a fost vedeta filmului mut si nu se cunosc despre ea atat de multe detalii ca despre Audrey Hepburn sau Grace Kelly, imaginea sa este una foarte puternica avand un impact deosebit.

Expozitia va dezvalui o fata mai putin cunoscuta a vedetei anilor ’30 si, desi de cele mai multe ori purta haine negre in public, casa ei era decorata in culori vii, demonstrand exuberanta sa remarcabila. In universul privat al locuintei sale, Garbo era o persoana foarte diferita de ceea ce arata in public. Purta pantaloni si costume Gucci si Celine de o simplitate curata, deloc proeminenta.

Text: Ruxandra Raica

februarie 11th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate