Garderoba personala a Annei Piaggi, prezentata la Milano

Garderoba personala a Annei Piaggi, prezentata la MilanoGarderoba personala a Annei Piaggi va fi prezentata public chiar luna aceasta in cadrul unei expozitii care se va desfasura la Fabbrica del Vapore din Milano – un spatiu dedicat activitatilor culturale. Celebra jurnalista de moda, consultant creativ al Vogue Italia, a fost o adevarata „garderoba ambulanta” de-a lungul vietii sale si oriunde ar fi mers, nu putea trece neobservata.

Tocmai de aceea, consilierul pe probleme culturale din Milano spune ca acesta este un pas inainte pentru crearea unui nou muzeu de moda. Colegiul de Fashion din Londra si Institutul de Moda din Milano vor colabora in acest sens.

Este fundamental ca aceasta colectie sa fie pastrata la Milano deoarece reprezinta o adevarata comoara, o mostenire care nu trebuie sa se piarda. Din pacate, Anna ne-a parasit chiar anul trecut, in luna august, insa in memoria noastra a ramas ca fiind cea care a introdus moda vintage in stilul italienilor, cuvantul care o caracterizeaza cel mai bine fiind „fashionista”.

Text: Ruxandra Raica

februarie 11th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate