Genți de mână pe care să le porți în această primăvară

Deși majoritatea dintre noi se angajează în cât mai puține ieșiri în oraș în aceste zile, nevoia de a avea genți cât mai multe, rămâne. Fie că purtăm alimente, cumpărături sau elemente esențiale pentru o escapadă rapidă în weekend, femeile se bazează foarte mult pe gențile lor.

Designerii care și-au lansat colecțiile de primăvară 2021 au luat notă și nu ne-au lăsat fără opțiuni, mai ales în ceea ce le privește pe cele practice. În timp ce colecțiile de primăvară au fost, în mod istoric, un loc ideal pentru vacanțele de vară, cum ar fi gențile din paie și genți de umăr din macramé, designerii ne-au amintit că modurile în care femeile își petrec timpul în aer liber s-a schimbat în vara anului 2020.

 

Aceasta nu înseamnă o schimbare majoră a tendințelor, ci mai degrabă revizuirea unor tendințe deja existente și oferirea acestor stiluri un scop mai practic.

Tuturor ne place practicitatea în modă și facem ca tendințele să aibă sens pentru noi, așa că această nevoie este în totalitate pe aleea noastră.

Iată cele mai frumoase și practice genți ale sezonului de primăvară 2021:Genți pentru sticle de apă

Învestește într-o sticlă reutilizabilă care are o gentuță practică. Fendi (stânga) și Alyx (dreapta)

Foarte mari și încărcătoare

Gențile din piele foarte mari nu sunt o tendință total nouă, dar sunt la fel de oportune ca oricând. Văzute la Khaite (stânga) și Antrenor (dreapta), acestea vor fi modelul ideal pentru cumpărături și escapade rapide în week-end.

Al Fresco în mișcare

Dacă fluxurile Instagram din vara trecută ne-au arătat ceva, atunci picnicurile sunt noul brunch. Fendi (stânga) și Jacquemus (dreapta) au observat că gențile de paie și ratan te pot ajuta să vă duci experiența culinară în aer liber, în cel mai elegant mod posibil.

Practic sau nimic

În spiritul căutării multor lucruri, încearcă o geantă din piele pentru călătorii scurte sau ca formă de geantă de mână. Max Mara (stânga) și Marni (dreapta)

Text: Iulia Mirică

Foto: www.marieclaire.com