Summer by the Pool, o nouă colecție Louis Vuitton

Scufundându-se deja în sezonul cald, Louis Vuitton își dezvăluie campania de vară 2021. Prezentând colecția Summer by the Pool, imaginile filmate de Steven Meisel oferă un aspect strălucitor și sărutat de soare.

Modelele Rianne van Rompaey, Akon Changkou, Ida Heiner, Jade Nguyen și Ashley Radjarame apar în aceste fotografii de studio.Ce include colecția?

Colecția de vară include gradientul monogram în nuanțe pastelate, precum roz prăfuit, albastru deschis și portocaliu însorit. Se remarcă, de asemenea, două noi stiluri exclusive de genti: Marshmallow și Papillon bb.

„Într-o gamă cuprinzătoare de articole de îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte, colecția de vară însuflețește și unele dintre cele mai iconice articole din piele ale casei, cum ar fi Onthego, Keepall și NéoNoé”, împărtășește casa de modă franceză.

Rilastil Stretch Marks este o linie completă care previne și contracarează semnele atrofice (vergeturi) cauzate de pierderile de colagen și elastina în adolescență, sarcina și/sau cauzate de schimbările bruște de greutate.

Text: Iulia Mirică

Foto: Hepta