Gentile Mulberry au “inflorit”

Mulberry Look-bookCelebrele genti britanice Mulberry s-au reinventat! Pentru colectia de primavara-vara 2013, directorul de creatie, Emma Hill s-a inspirat din stilul luxuriant al gradinilor englezesti si a propus detalii florale care se regasesc, atat in piesele vestimentare ale casei de moda, cat si in colectia de bratari, pantofi si genti.

Atfel, modelelor de genti, Cecily si Del Ray, devenite deja accesorii clasice, li s-a alaturat si Flower Tote Bag. Toate au in comun detaliul floral, de la nivelul cataramei, design-ul atragator si pielea de cea mai buna calitate. In nuante de bej, ivoire, fistic, piersica sau maro si negru clasic, gentile si plicurile Mulberry reprezinta accesoriile pe care orice “fashionista” si le doreste in garderoba ei.

 De cand Alexa Chung, moderatoare TV, a inceput sa le poarte, gentile Mulberry s-au bucurat de o popularitate crescuta. Nu intamplator, patru modele de genti Mulberry ii poarta acum numele. Aceasta colaborare a dat tonul lansarii gentilor cu nume de celebritati. Astfel au aparut: Mulberry Gisele (Gisele Bundchen) sau Mulberry Del Rey.

Desemnat Best British Luxury Brand in 2012  si brand-ul anului 2011, La British Fashion Awards, Mulberry este in momentul de fata un fenomen, un status-simbol care a intrat in mentalul colectiv si in arsenalul de lux al trend-setter-ilor din intreaga lume. Gentile Mulberry sunt preferatele vedetelor de la Hollywood, printre care se afla Olivia Palermo, Sarah Jessica Parker, Leighton Meester, Christina Hendriks si nu numai.

            Comercializate in magazine de lux din intreaga lume, gentile si bratarile din piele Mulberry sunt disponibile si in Romania, in  Baneasa Shopping City.

 {besps}/2013/Mai/silde1|width=450|height=605{/besps}

 

Text: Andreea Popescu