Gerovital Tratament Expert, expertul parului tau

Gerovital Tratament Expert, expertul parului tauFarmec, cel mai important producator autohton de cosmetice, a lansat pe piata o noua gama dedicata ingrijirii complete a parului: Gerovital Tratament Expert, gama ce are la baza celebrele si eficientele retete Gerovital Plant Tratament, insa imbogatite cu noi complexe hranitoare.

Gerovital Tratament Expert, 8 sub-game noi

Gerovital Tratament Expert este formata din 8 sub-game, cuprinzand in total 22 de produse menite sa rezolve fiecare problema a firului de par, dar si a scalpului. Astfel, pe piata au aparut Gerovital Tratament Expert Anticadere, Gerovital Tratament Expert Regenerare, Gerovital Tratament Expert Antimatreata, Gerovital Tratament Expert Sebum Control, Gerovital Tratament Expert Pro Color, Gerovital Tratament Expert Smart Volume, Gerovital Tratament Expert Thermo-protect si Gerovital Tratament Expert Nutri-complex. Toate produsele sunt inovatii in domeniul cosmeticii si au la baza principii active ce vin in sprijinul sanatatii si infrumusetarii podoabei capilare. In plus, beneficiaza de un ambalaj practic si de un design ultramodern.

Text: Madalina Manole

septembrie 15th, 2015 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate