Gigi şi Bella Hadid în costumul Evei by Versace

Surorile Bella (26 de ani) și Gigi Hadid (25) au renunțat la haine complet pentru Donatella Versace, cea care a şi distribuit fotografia lor pe reţelele de socializare.

Ele au pozat pentru casa de modă Versace iar imaginea îndrăzneaţă a adunat peste 800.000 de mii de aprecieri la mai puţin de o zi de la publicare și sute de comentarii apreciative.Păcatul biblic

Fotografia face trimitere la scena biblică cu păcatul primordia. Bella a avut un șarpe încolăcit în jurul piciorului, în timp ce Gigi a ținut în mână un măr roșu. Cele două surori şi-au acoperit părțile intime doar cu două poșete. Marca Versace!

Gigi Hadid și-a revenit spectaculos după nașterea fetiței sale care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2020. În anul 2014, ea a dezvăluit că suferă de tiroidă Hashimoto, o boală autoimună care face ca sistemul imunitar să producă anticorpi ce atacă tiroida.

Și Bella a mărturisit că suferă de anxietate și că uneori îi este dificil să treacă peste episoadele de tristețe pe care le traversează.

Pentru combaterea efectelor stresului, reducerea anxietatii si imbunatatirea calitatii somnului,  farmaciştii Catena recomandă StresControl de la Naturalis.

Cristina Dudău

Foto Hepta şi Instagram