Giulia Nahmany: „Merg mai departe − mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita”

Giulia Nahmany s-a facut remarcata atat in industria fashion, unde a lansat o linie vestimentara pentru femeile cu forme, doua linii de bijuterii, un parfum in serie limitata si o academie de make-up, cat si ca actrita, cantareata si, mai nou, ca scriitoare. Indragita artista si-a lansat de curand prima carte, intitulata sugestiv „Merg mai departe − mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita”, o carte care in care vorbeste deschis despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul vietii, in special in perioada grea cauzata de moartea mamei sale. Totodata, cartea isi doreste sa fie una motivationala, prin intermediul sau oferind solutii si incurajand cititorii sa-si depaseasca propria conditie.Tonica TV: Lansarea acestei carti este un pas mare pentru tine, din toate punctele de vedere. Cum te simti acum?

Giulia Nahmany: Este un moment de victorie pentru mine, un moment de mare bucurie pentru ca am reusit sa-mi transpun gandurile si sa-mi exprim emotiile in scris. Aceasta carte este parte din vindecarea mea.

Tonica TV: Ce te-a determinat sa o scrii si de ce ar trebui citita aceasta carte?

Giulia Nahmany: Aceasta carte este dedicata mamei mele, Danielei Drapel Nahmany, cea mai frumoasa femeie care a trait pe Pamant, si este o carte care ar putea ajuta foarte multe persoane care au trecut printr-un impas in viata, printr-o despartire, prin decesul cuiva drag, printr-un divort, printr-un moment dificil si nu stiu cum sa mearga mai departe. Este impartita in mai multe capitole, fiecare dedicat unui aspect al vietii: nutritie, credinta, sport, familie etc.

Tonica TV: Cat a durat de cand ai scris primul cuvant si pana cand cartea a vazut lumina tiparului?

Giulia Nahmany: Imi doream de mult sa scriu, insa, in toamna, mai exact la ziua fetitei mele, Caroline, am si decis sa fac pasul acesta. Deci nu pot spune ca a durat mult, in cateva luni cartea a fost gata.

Tonica TV: Daca te-as ruga sa ne citesti un fragment sau sa ne dai un citat din carte, pe care l-ai alege?

Giulia Nahmany: „Curajul este atunci cand inima ti-e franta, dar te confrunti cu propria ta suferinta si nu cedezi in favoarea ei nicio clipa de fericire. Curajul este atunci cand vrei sa traiesti, desi pari a fi invins de viata. Curajul este atunci cand nu ti-e frica sa-ti fie frica.”

Tonica TV: Tu ai avut curaj sa vorbesti in aceasta carte despre insasi viata ta, despre trairile si experientele tale. Nu ti-a fost frica sa te descoperi, fiind o persoana publica?

Giulia Nahmany: Stiu ca sunt o persoana publica, dar nu mi-a fost frica. Este vorba de a ajuta si de a inspira alti oameni si asta mi-a dat curaj.

Text: Madalina Manole