God’s True Cashmere, linia vestimentară a lui Brad Pitt

Brad Pitt a fost ocupat în această vară făcând turnee de presă pentru noul său film, Bullet Train, unde probabil l-ai văzut cu o fustă fabuloasă de in pe covorul roșu. Dar, în culise, actorul a lucrat în liniște la un nou proiect: proiectarea unei linii vestimentare. Actorul este cofondatorul unei noi linii de cașmir de lux, intitulată God’s True Cashmere, împreună cu prietena apropiată Sat Hari, un designer de bijuterii și o tămăduitoare holistică.

Farmaciștii Catena recomandă  Lipofusion de la Rilastil,  un tratament corporal pentru contracararea imperfecțiunilor cauzate de celulită, cu absorbție imediată și efect de răcire prelungit.

Noua lor colecție s-a lansat oficial pe 1 septembrie în Selfridges. Este primul mare magazin universal și primul comerciant cu amănuntul din Marea Britanie, care vinde linia care marchează un nou capitol pentru brand. Marca a fost vândută pentru prima dată de boutique-ul Just One Eye din LA, organizat de Paola Russo. Buticul s-a dovedit a fi un susținător cheie al mărcii și parte integrantă a creșterii acesteia. „S-a simțit ca o evoluție naturală”, a spus Brad Pitt pentru revista Vogue.comGod’s True Cashmere

Povestea originii a God’s True Cashmere – care a fost lansat în 2019, dar a început să vândă produse în 2020 – nu este tipică. „Am avut un vis într-o marți în care Brad stătea în fața mea și era îmbrăcat de un stilist”, spune Sat Hari. „El purta cașmir verde și mi-a spus: „Am nevoie de mai un cașmir verde în viața mea.” I-am spus asta câteva zile mai târziu, iar el a spus: „Este ciudat, pentru că marți, i-am spus unui stilist că îmi doream mai mult cașmir verde și delicatețe în viața mea.”

Cei doi au luat-o ca pe un semn al universului și au decis să intre în afaceri, împreună. „Am început să ne distrăm cu ea și să extindem ideea”, spune Pitt.

Ideea a evoluat într-o linie de lux de piese 100% din cașmir fabricate în Italia, cu fire provenite de la diverse ferme de capre. „Ne-ar plăcea să avem propriile noastre ferme de capre într-o zi”, spune Sat Hari.

Element de bază pentru orice garderobă

Linia de lux include treninguri și cămăși cu nasturi; acesta din urmă, în diverse culori în carouri devenind itemul semnătură al brandului. Brad Pitt spune că linia lui de articole vestimentare este un element de bază pentru garderoba oamenilor de toate genurile, vârstele și mărimile. „Cașmirul are eleganță, calitate și confort”, spune el. „Este, de asemenea, ceva pe care îl poți păstra toată viața, ceva pe care îl poți transmite și deveni moștenire.”

Chiar dacă linia God’s True Cashmere nu se bucură de o mare popularitate încă, cofondatorii au dat cea mai mare importanță calității firelor de cașmir și combinațiile de culori. „Brad și cu mine alegem toate țesăturile și modelele împreună”, spune Sat Hari.

Actorul, care a făcut furori recent pentru alegerile sale de stil mai îndrăznețe, este de acord că moda nu ar trebui să fie legată de gen. „Eu zic să purtați ceea ce vă face să vă simțiți bine”, spune el.

Iulia Mirică

Foto: Vogue.com