Gucci, in colaborare cu antreprenorul Lapo Elkann

lapo elkann gucci1 v 13mar13 pr b3 426x639Gucci va lansa o noua colectie in luna iunie a acestui an, realizata de catre directorul de creatie Frida Giannini in parteneriat cu omul de afaceri italian Lapo Elkann. Intitulata Lapo’s Wardrobe, obiectele vestimentare care vor putea fi personalizate sunt descrise ca fiind un serviciu vestimentar de lux pentru barbatul modern.

Colectia va include 27 de piese vestimentare, 23 pentru barbati si 4 pentru femei – incluzand obiecte din piele, pantofi si bijuterii. Clientii vor fi asistati de catre specialisti si fiecare piesa va putea fi personalizabila, de la initialele persoanei care le va purta si pana la 178 de combinatii de culori si materiale, astfel fiecare barbat se va putea exprima in propriul sau mod.

Colectia Lapo’s Wardrobe va fi prezentata in timpul show-ului ce va avea loc la Milano in luna iunie pentru a coincide astfel cu deschiderea unui nou magazin Gucci dedicat in totalitate barbatilor. Insusi Lapo a declarat ca este onorat ca a putut lua parte la acest proiect, pentru ca iubeste si respecta traditia  si pentru ca nu ii este teama sa experimenteze.

Text: Ruxandra Raica