Gucci, in colaborare cu antreprenorul Lapo Elkann

Gucci, in colaborare cu antreprenorul Lapo ElkannGucci va lansa o noua colectie in luna iunie a acestui an, realizata de catre directorul de creatie Frida Giannini in parteneriat cu omul de afaceri italian Lapo Elkann. Intitulata Lapo’s Wardrobe, obiectele vestimentare care vor putea fi personalizate sunt descrise ca fiind un serviciu vestimentar de lux pentru barbatul modern.

Colectia va include 27 de piese vestimentare, 23 pentru barbati si 4 pentru femei – incluzand obiecte din piele, pantofi si bijuterii. Clientii vor fi asistati de catre specialisti si fiecare piesa va putea fi personalizabila, de la initialele persoanei care le va purta si pana la 178 de combinatii de culori si materiale, astfel fiecare barbat se va putea exprima in propriul sau mod.

Colectia Lapo’s Wardrobe va fi prezentata in timpul show-ului ce va avea loc la Milano in luna iunie pentru a coincide astfel cu deschiderea unui nou magazin Gucci dedicat in totalitate barbatilor. Insusi Lapo a declarat ca este onorat ca a putut lua parte la acest proiect, pentru ca iubeste si respecta traditia  si pentru ca nu ii este teama sa experimenteze.

Text: Ruxandra Raica

decembrie 30th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate