Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit. Ei au decis să își unească destinele după cinci ani de la prima lor întâlnire – la „The Voice”. Gwen și-a anunțat logodna pe pagina sa de Instagram printr-o fotografie în timp ce se sărută cu viitorul soţ; ea arătând inelul de logodnă spre camera foto.

Cei doi cântăreți au lucrat împreună pe diferite proiecte muzicale şi s-au înţeles încă de la început. Amândoi sunt antrenori la „The Voice”, de cinci sezoane. 

Când Stefani, în vârstă de 51 de ani, și Shelton, în vârstă de 44 de ani, s-au întâlnit pe scaunele de antrenori ai emisunii, amândoi divorțaseră recent. Shelton a mai fost căsătorit, cu Miranda Lambert, şi a trecut printr-un divorț puternic mediatizat.

Într-un interviu din 2016 cu Lee Cowan pentru „CBS Sunday Morning”, Stefani a vorbit şi ea despre divorțul ei. „Totul pentru mine s-a cam destrămat în februarie, anul trecut, a doua zi după Grammy”, a spus ea.

M-am trezit în acea dimineață și parcă viața mea s-a schimbat pentru totdeauna”, a continuat artista. Căsătoria cu Gavin Rossdale, solistul trupei Bush, se încheia după 13 ani. Ei au trei copii împreună.

„În toată această nebunie care s-a întâmplat, am găsit un prieten care trecea exact prin același lucru ca mine”, a spus Stefani atunci. „Și asta este un miracol, știi?  M-a salvat atât de mult, și mă simt foarte recunoscătoare pentru asta.”

Înaintea Grammy-urilor din 2020, cuplul a răspuns la o sesiune de întrebări în cadrul „CBS This Morning” cu Gayle King. Cei doi au fost întrebați unde se văd în următorul deceniu, iar artista a răspuns: „Am mulți copii, așa că mă văd la multe partide de fotbal”. Partenerul ei a completat-o: „Da, chiar în următorii 10 ani mă văd exact în același scenariu”.

octombrie 28th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate