Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit. Ei au decis să își unească destinele după cinci ani de la prima lor întâlnire – la „The Voice”. Gwen și-a anunțat logodna pe pagina sa de Instagram printr-o fotografie în timp ce se sărută cu viitorul soţ; ea arătând inelul de logodnă spre camera foto.

Cei doi cântăreți au lucrat împreună pe diferite proiecte muzicale şi s-au înţeles încă de la început. Amândoi sunt antrenori la „The Voice”, de cinci sezoane. 

Când Stefani, în vârstă de 51 de ani, și Shelton, în vârstă de 44 de ani, s-au întâlnit pe scaunele de antrenori ai emisunii, amândoi divorțaseră recent. Shelton a mai fost căsătorit, cu Miranda Lambert, şi a trecut printr-un divorț puternic mediatizat.

Într-un interviu din 2016 cu Lee Cowan pentru „CBS Sunday Morning”, Stefani a vorbit şi ea despre divorțul ei. „Totul pentru mine s-a cam destrămat în februarie, anul trecut, a doua zi după Grammy”, a spus ea.

M-am trezit în acea dimineață și parcă viața mea s-a schimbat pentru totdeauna”, a continuat artista. Căsătoria cu Gavin Rossdale, solistul trupei Bush, se încheia după 13 ani. Ei au trei copii împreună.

„În toată această nebunie care s-a întâmplat, am găsit un prieten care trecea exact prin același lucru ca mine”, a spus Stefani atunci. „Și asta este un miracol, știi?  M-a salvat atât de mult, și mă simt foarte recunoscătoare pentru asta.”

Înaintea Grammy-urilor din 2020, cuplul a răspuns la o sesiune de întrebări în cadrul „CBS This Morning” cu Gayle King. Cei doi au fost întrebați unde se văd în următorul deceniu, iar artista a răspuns: „Am mulți copii, așa că mă văd la multe partide de fotbal”. Partenerul ei a completat-o: „Da, chiar în următorii 10 ani mă văd exact în același scenariu”.