Hai la film! Castiga una dintre cele 2 invitatii duble la „Ordinul Divin”

Tonica.ro si Clorofilm, cu sprijinul Creatrix Fama, te invita sa castigi una dintre cele 2 invitatii duble la filmul „Ordinul Divin”, in regia Petrei Volpe, care se lanseaza in cinematografe vineri, 9 martie. Nu rata aceasta pelicula care spune o poveste adevarata a zilelor noastre, intr-o maniera care imbina in mod firesc drama si umorul. „Ordinul Divin” te introduce intr-o calatorie emotionanta in Elvetia anilor ’70, urmarind lupta femeilor pentru drepturi politice egale, mai exact pentru dreptul la vot.

Castigatorii vor fi anuntati joi, 8 martie, de Ziua Femeii. Mentionam ca cei care vor castiga invitatiile trebuie sa poata ajunge la unul dintre cinematografele Elvire Popesco, Cinema Union sau Cinema Muzeul Taranului din Bucuresti.Unde va rula Ordinul Divin

Pelicula se distribuie in 14 cinematografe din Romania, dupa cum urmeaza: Bucuresti (Cinema Elvire Popesco, Muzeul Taranului Roman, Cinema Union), Baia Mare (Cinema Dacia), Barlad (Cityplex Victoria), Botosani (Cinema Unirea), Braila (Cinema Central), Caransebes (Cinema 3D Luna), Cluj-Napoca (Cinema Victoria), Constanta (Cityplex Tomis), Craiova (Cinema Modern), Pitesti (Cinema Sebastian Papaiani), Resita (Cinema Dacia), Targu-Mures (Cinema Arta).

Filmul sustinut de Tonica.ro in calitate de partener media a avut premiera internationala la renumitul Tribeca Film Festival din New York, unde a castigat Premiul pentru public, Premiul pentru cea mai buna actrita intr-un film international (Marie Leuenberger) si Premiul Nora Ephron (pentru regizoarea si scenarista Petra Volpe). Juriul a apreciat proiectul semnat Petra Volpe „pentru povestirea curajoasa si plina de compasiune, o cinematografie frumoasa, o caracterizare complexa a experientei feminine, o navigare perfecta atat a dramei cat si a comediei”.

Lungmetrajul Ordinul Divin este distribuit de Clorofilm, cu sprijinul Creatrix Fama, avand ca parteneri media Revista Tonica, Radio Romania Cultural, Cinemagia, MovieNews si Zilesinopti.