Stilistul lui J-Lo: hairstyles pentru această iarnă

Ce vei face cu părul tău în această iarnă? Este timpul să faci o schimbare și suntem aici pentru a te ajuta! Chris Appleton, hairstylist celebru al lui Kim Kardashian-West, JLO și Dua Lipa, a ales cele mai mari cinci tendințe de păr pentru această iarnă. Este momentul să-ți faci breton? Sau poate este timpul să îți faci un bob bombă pentru toate apelurile Zoom?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)Breton! Da or ba?

Dacă până acum nu ai avut breton, probabil ai remarcat acest trend în materie de hairstyle pe care vedete precum  Lucy Boynton, Camila Cabello și J.Lo. deja l-au încercat. „Am făcut un breton pe J.Lo în urmă cu câteva săptămâni și oamenii l-au iubit”, explică Appleton. „Cred că este, de asemenea, o modalitate ușoară de a oferi părului un aspect proaspăt, fără a fi nevoie să-l coafezi prea mult, ceea ce caută oamenii în acest moment.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA HARRIER (@lauraharrier)

The Bombshell

Părul cu volum și diafan s-a întors! Bombshell Look ™ nu mai este rezervat doar pentru covoarele roșii. „Oamenii vor să aducă viața și sufletul înapoi în casa lor, spune el. „Părul distractiv, plin de viață și frumos este tot ce-ți doresc femeile”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Cool Carmel

Cauți modalități de a-ți ridica moralul? Iată o coafură care adaugă strălucire oricărei forme de față. Dacă J.Lo nu te poate convinge, ia notițe de la Kylie Jenner sau sora mai mare Kim Kardashian-West, care și-a deschis culoarea părului în pandemie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Bobul nu dispare nici în acest sezon!

Simți dorința de o schimbare de look? Oricum ar fi, întotdeauna este momentul perfect pentru un bob. O astfel de tunsoare nu e deloc pretențioasă pentru că îți poți purta părul drept, ondulat sau lăsat natural.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yara (يارا‎) Shahidi (@yarashahidi)

Bucle

Carantina înseamnă să fii cel mai liber, iar părul trebuie să fie la fel. „Oamenii ar trebui să îmbrățișeze, de asemenea, textura naturală a părului și forma lui”, spune el. „Vor acel aspect ondulat, liber, fără griji”, a adăugat.

Text: Iulia Mirică