Prinţul Harry îi face pe plac soţiei, renunţă la sportul său preferat

Zvonurile spun că prinţul Harry va renunţa la vânătoare, pentru a-i face pe plac lui Meghan, care nu este de acord cu acest sport.

O apropiată a familiei a declarat în cadrul unui interviu că cei doi fraţi, Harry şi William au fost declaraţi “campioni ai naturii”, dorind să sublinieze faptul că cei doi iubesc mediul înconjurător, însă, în acelaşi timp, “le place să şi vâneze animale cu puşca”. În continuare, aceasta a mai spus: „Cred că Harry se va opri din a practica acest sport, pentru că lui Meghan nu-i place.”

De-a lungul anilor, cei doi prinţi, William şi Harry au fost criticaţi pentru că practică acest sport, deşi sunt reprezentanţi ai familiei regale şi că ar trebui să conserve natura, nu să o distrugă, mai ales că reprezentau mai multe asociaţii de protejare a mediului înconjurător.

De la 1 aprilie, Meghan Markle şi prinţul Harry nu mai sunt Duci de Sussex, cei doi renunţând la titlul regal la începutul anului. Relația Prințului Harry cu fratele său mai mare, Prințul William, s-a schimbat mult după ce Meghan şi Harry și-au anunțat retragerea din familia regală. Citeşte mai multe aici!

 După “Megxit” cei doi ar fi trebuit să se stabilească în Canada, însă de curând, foştii duci au anunţat mutarea lor în Los Angeles, pentru a fi mai aproape de mama lui Meghan.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google