Head & Shoulders a lansat un nou produs impotriva matretii

head-shouldersHead & Shoulders, unul dintre cele mai importante produse ale companiei Procter&Gamble, a lansat pe piata noua gama Head & Shoulders Instant Relief, destinata solutiilor impotriva problemelor parului si scalpului.

Beneficiile imediate

Asa cum sugereaza si denumirea produsului, efectul are loc imediat. La contactul cu apa, se declanseaza complexul Thermo-Cooling Activator oferind scalpului o senzatie de racorire – datorita unicului complex de ingrediente format din mentol si ulei de menta ce calmeaza scalpul si ofera o reducere instantanee a iritatiei. Dr. Jim Schwartz, directorul de cercetare Head & Shoulders, explica felul in care formula Instant Relief functioneaza: „Head & Shoulders Instant Relief contine un complex Thermo-Cooling Activator care ofera scalpului rezultate imediate. Aceasta formula include si tehnologia Zinc Booster – o combinatie unica intre ZPT si zinc, ce se activeaza la contact si elibereaza puterea ingredientului antimatreata mai eficient, de trei ori mai rapid decat produsele competitoare, oferindu-ti rezultate vizibile – par 100% fara matreata.” Formula noului sampon este inspirata din medicina sportiva si ofera atat beneficii imediate, cat si efecte pe termen lung impotriva disconfortului. Colectia Scalp Care include si gamele Instant Moisture, Deep Freshness si Deep Clean.Parul vorbeste despre tine ca persoana

Am descoperit faptul ca parul are o mare importanta asupra increderii in sine in fiecare zi si ca un par sanatos ne poate ajuta sa ne simtim mai doriti si mai increzatori. Un par sanatos sugereaza o buna igiena, sanatate si curatenie. Felul in care arata parul spune foarte multe despre o persoana. De exemplu, daca ai parul scurt sau prins intr-o coada, inseamna ca esti o persoana independenta, iar gestul de a-ti trece mana prin par denota senzualitate. O dimineata placuta in care am avut placerea sa-l ascultam pe domnul doctor Victor Clatici vorbind despre o multime de lucruri nestiute in legatura cu podoaba capilara. Evenimentul, ce a avut loc intr-o locatie noua din Bucuresti, s-a incheiat cu un brunch delicios, cu smoothies anti-aging cu fructe de padure si pancakes cu banane, numai bun pentru a te energiza pentru toata ziua.

Text: Andreea Maria Varlan