Herve Leger – Cultul feminitatii

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a23374Povestea acestui renumit brand de lux incepe in 1985, anul in care a fost fondat de catre designerul de origine franceza Herve L. Leroux. Numele Herve Leger este asociat cu celebra “bandage dress”, sau rochia bandaj, cu care designerul si-a castigat popularitatea anilor ‘90. In ciuda succesului garantat, designerul vinde brandul grupului BCBG Max Azria, in 1998, o revelatie in industria modei, fiind primul brand francez achizitionat de catre o companie americana.

Herve Leger si-a castigat consacrarea internationala in 2007, sub conducerea lui Max Azria, care a stilizat intreaga creatie si a deschis primul magazin Herve Leger in Beverly Hills, LA. Primul show Herve Leger by Max Azria a avut loc in 2008, castigand admiratia criticilor si a unui public exclusivist.

 

Seductie in stil Herve Leger

Rochiile irezistibile Herve Leger au revolutionat universul si garderoba femeilor din intreaga lume. Vedeta creatiei, rochia tip bandaj, a devenit un obiect de cult printre fashionistele cu stil si atitudine. Eleganta, feminina, versatila, apetisanta si sofisticata, aceasta piesa vestimentara este o declaratie de stil care flateaza silueta feminina. Colectia rochiilor de seara Herve Leger este un etalon al elegantei si al rafinamentului. Stilul sofisticat si ultrafeminin, tesaturile calitative, drapajele, asimetriile, silueta structurala, cromatica discreta, aplicatiile minutioase si ornamentele elaborate sunt detaliile care transforma fiecare creatie Herve Leger intr-una memorabila. Rochiile HL simbolizeaza femeia sarmanta, moderna, plina de atitudine si senzualitate.

Pe langa linia vestimentara, Herve Leger este producator international de parfumuri. O aroma distinsa si irezistibila, care oglindeste farmecul si feminitatea sublime, reprezentative brandului (Herve Leger Femme si Homme, in colaborare cu Avon Cosmetics).

Herve Leger poate fi catalogat drept brandul superioritatii! Atat legendara “bandage dress”, cat si intreaga creatie HL sunt un must-have la Hollywood, in randul celebritatilor precum: Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Kate Hudson, Beyonce Knowles, Kim Kardashian, Leona Lewis, Blake Lively, Christina Aguilera, Irina Shayk sau frumoasa noastra conationala Inna, facand o adevarata pasiune pentru tinutele Leger.

Herve Leger by Max Azria este un brand de lux, care detine magazine in cele mai exclusiviste centre de moda din intreaga lume.

 

Text: Alexandra Lupu

Surse: www.fashionmodeldirectory.com