High Class Cocktail by Cristina Herea

Aflat deja la a doua editie, evenimentul High Class Cocktail by Cristina Herea a adus laolalta vedete, specialisti din domeniul infrumusetarii, al ingrijirii corporale, al modei si wellness-ului, precum si jurnalisti si bloggeri. Va invitam sa aflati mai multe despre acest eveniment semnat Cristina Herea!

La evenimentul High Class Cocktail by Cristina Herea au fost prezenti invitati ai Cristinei Herea, printre care s-au numarat Florentina Opris, Mihnea Marinas, Anca Radulescu, Andreea Iftimie si multi altii. Acestia au imbiat audienta cu povesti despre frumusete, sanatate si multe alte subiecte de interes.Cristina Herea: “Evenimentul a pornit de la ideea crearii unui network”

Gazda evenimentului, Cristina Herea, a declarat echipei Tonica TV ca evenimentul a pornit de la ideea crearii unui network, a unei retele de oameni frumosi, care reusesc sa interactioneze intre ei si sa comunice informatii utile din zona lor de activitate.

„Am pornit de la 20 de prieteni, iar astazi avem peste 250 de oameni prezenti la eveniment si peste 50 de parteneri, fie ca vorbim despre presa care ne-a sustinut sau despre partenerii nostri cu produse, care au oferit cadouri pentru fiecare participant”, a adaugat Cristina Herea.

Editia a doua a evenimentului High Class Cocktail by Cristina Herea a avut loc la Metaphor Ballroom (Soseaua Grozavesti numarul 84, aproape de Gradina Botanica).

Da click pe video pentru a vedea filmari de la eveniment si pentru a afla mai multe despre cea de-a doua editie a High Class Cocktail by Cristina Herea!

Realizator: Raluca Baciu

Operator video: Andrei Lupu

Editor imagine: Mihai Hanganu