I like Outlet a deschis primul Concept Store din Bucuresti

resized_i like outlet-poza principalaLansat in ianuarie 2013, I like Outlet si-a facut rapid loc in inimile fashionistelor din Bucuresti. Atat de rapid incat saptamana trecuta am participat la deschiderea primului Outlet Concept Store.Reduceri pentru invitati si muzica buna

Intr-o atmosfera cu muzica house, mici gustari si bauturi numai bune pentru shopping, iubitoarele de moda si-au ales cu mare bucurie produsele prezentate, mai ales ca cei invitati au beneficiat de o reducere de 30 % pentru fiecare produs achizitionat.

Shopping si mancare, combinatia ideala

Am fost foarte fericita sa intalnesc conceptul pe care mi-ar placea sa-l vad la orice magazin elegant, si anume acela de catering culinar pentru clienti. Cred ca problema majoritatii fetelor, ca si a mea, este ca, atunci cand suntem intr-un magazin si vedem ceva ce ne place, ramanem cel putin o ora sa ne hotaram ce ne cumparam si automat, este dovedit si psihologic, shopping-ul produce senzatia de foame. Cei de la I like Outlet au pregatit o varietate delicioasa de gustari pregatite de chef Gabriela Simion, asa ca o mare bila alba pentru felul cum au imbinat sesiunea de shopping cu cea culinara. Oameni frumosi, pasionati de noile tendinte, branduri celebre, haine de calitate si uite ca este primul eveniment unde mi-a placut absolut tot, de la atmosfera pana la concept. Este pacat insa, ca acest lucru se intampla doar la deschideri. Mi-ar placea sa vad mai des acest gen de shopping si cu siguranta si clientii vor fi mai fericiti si vor petrece mai mult timp in magazine.

Felicitari I like Outlet!

Text: Maria Andreea Varlan