Iată cum s-a îmbrăcat J Lo pentru o cină în oraș

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez aleg cele mai bune ținute pentru ieșirile lor în oraș, acest lucru este cert deja. De la ținute asortate la denim matchy-match, acest cuplu câștigă detașat premiul pentru cele mai bune outfituri.

Dacă, de obicei, J Lo alege o rochie elegantă și Alex un costum care să se potrivească perfect cu soția lui, iată că reușesc cu fiecare apariție să ne surprindă, și cum altfel, decât plăcut.Ținute diferite, dar care se completează

Pentru date-ul lor din această săptămână nu au ales ținute asortate, dar cu toate acestea amândoi s-au ridicat la standardele eleganței. Jennifer a purtat o pereche de pantaloni largi, cu talie înaltă de culoare albastru icy, alături de o cămașă asortată, legată în talie.

Ținuta flowless de la LaPointe a fost completată de o geantă din piele structurată și pantofi cu toc, care erau ascunși sub pantalonii lungi până la podea.  Rodriguez a ales un costum clasic, gri, cu o cămașă lilac, în carouri și cravată neagră. Paleta de culori a completat perfect ținuta icy a lui J Lo.

Text: Iulia Mirică

Foto: hepta, vogue