Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. Iată primele imagini

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit sâmbătă, într-o ceremonie restrânsă, în Las Vegas.

Cea care a confirmat căsătoria a fost chiar Jennifer Lopez print-o știre, duminică, încheind scrisoarea cu un nou nume: doamna Jennifer Lynn Affleck. Potrivit documentului judiciar, cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 52 de ani a ales să preia numele soţului şi va fi în acte Jennifer Affleck, potrivit cnn.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

“Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris ea.

Jennifer a povestit că împreună cu Ben au zburat sâmbătă la Las Vegas și au stat la coadă pentru un certificat de căsătorie alături de alte patru cupluri.

„Este adevărat ce se spune: „Tot ce ai nevoie este dragoste”, a scris ea. „Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare.”

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, și Ben Affleck, cu trei ani mai tânăr, s-au logodit în aprilie. Ei și-au reluat relația la începutul anului 2021, la 18 ani după ce au rupt logodna și și-au afișat public dragostea, pe rețelele sociale.

Cei doi s-au cunoscut în 2002 și s-au logodit în 2003, dar au rupt logodna în anul următor, dând vina pe „atenția excesivă a presei”.

Cu toate acestea, de când și-au reluat relația, ei au postat în mod regulat fotografii și videoclipuri cu vacanțe romantice și momente cu familiile lor – ceea ce i-a făcut pe fani să îi numească Bennifer.

În perioada petrecută separat, Lopez a fost logodit de mai multe ori. Între 2004 și 2014, ea a fost căsătorită cu cântărețul Marc Anthony, cei doi au doi copii împreună. Aceasta va fi a patra ei căsătorie.

Affleck a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner din 2005 până în 2018 și au trei copii împreună.