Geanina din „Las Fierbinți” s-a căsătorit cu un milionar austriac

Actrița Anca Dumitra, cea care joacă rolul Geaninei în serialul „Las Fierbinți”, a spus „DA!” în fața ofițerului de stare civilă. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la fericitul eveniment. În spațiul public, Anca Dumitru nu povestește foarte multe lucruri despre viața sa privată. Actrița da lăsat de fiecare dată să se înțeleagă că este fericită și are o relație bună cu iubitul ei, însă nu a vorbit niciodată despre planurile de căsătorie.

Geanina din Las Fierbinți, în fața ofițerului de stare civilă Zilele trecute, actrița și-a surprins însă fanii cu câteva imagini, surprinse în timpul celui mai fericit eveniment din viața ei. Anca Dumitra a postat pe InstStory mai multe fotografii în care apare extrem de fericită alături de soțul ei și câțiva invitați.Anca Dumitra este însărcinată?

Actrița a postat zilele trecute o fotografie pe InstaStory  în care purta o rochie albă mulată. La o zi după cununia civilă, a surprins din nou fanii cu această imagine, în care poartă o căciuliță de Crăciun și arată foarte fericită. În fotografie, actrița pare că este însărcinată și chiar ține mâna pe burtică.

Foto: google images