Iată fotografiile aniversare cu Prinţul George

Cum deja ne-a obişnuit la fiecare aniversare, Casa Regală Britanică a împărtăşit publicului fotografii cu Prinţul George, care astăzi a împlinit 7 ani.

Cele două portrete ale prinţului, publicate de către Kensington Palace, au fost realizate de către mama sa, Ducesa de Cambridge, la reşedinţa din Norfolk, Anmer Hall.

În prima fotografie, prinţul a fost surprins în curte, în timp ce se juca, iar în cea de-a doua fotografie, băiatul îmbrăcat într-un tricou de tip polo stă lipit de un perete de lemn. În ambele poze, George zâmbeşte larg, arătându-şi dinţii.

Se pare că Ducesa de Cambridge este pasionată de fotografie, pentru că de-a lungul ultimului an, aceasta a realizat toate instantaneele aniversare ale familiei sale.

Vezi AICI fotografiile realizate Prinţului William!

AICI găseşti fotografiile Prinţesei Charlotte!

Totodată, astăzi, după postarea acestor fotografii, internauţii au realizat că micul prinţ George seamănă izbitor cu tatăl său, Prinţul William, când avea aceeaşi vârstă. Fanii au realizat o fotografie cu cei doi pentru a face mai vizibiă comparaţia.

Prințul George de Cambridge este fiul Prințului William, Duce de Cambridge și al soției acestuia, Catherine, Ducesă de Cambridge. Este primul nepot al Prințului Charles și al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma bunicului și a tatălui său.

El mai are o soră mai mică, Charlotte și un frate mai mic, Prințul Louis de Cambridge.

Photo: Cotidianul, Vogue, Cosmopolitan

Text: Bettina Cristea