Idei de cadouri pentru bărbații de peste 50 de ani

cadouri pentru barbati

Să găsești cadouri pentru bărbații de peste 50 ani ar putea fi dificil, însă se întâmplă pentru că asociezi termenul de „cadou” cu un stres, panică sau obligație.

Cadoul înseamnă bucurie și dăruire. Atât! Este gestul care apropie oamenii și nu trebuie să lipsească dintr-un cuplu, din familie, din viața ta.

Probabil că bărbații fac mai des cadouri, dar și lor le place să primească și nu se feresc să-și facă singuri cadouri. În comerț găsești o multitudine de idei de cadouri pentru bărbați, dar nu este dificil să găsești unul pentru el.

Îți venim în sprijin cu câteva secrete pentru ca tu să cumperi cadouri bărbați 50 ani fără stres și care să aducă zâmbete și bucurie, dar care, să fie și utile.Studiu: bărbații au predispoziție crescută în a cumpăra cadouri spontane

Cui nu-i plac cadourile? Sigur, nu oricare pentru că este important să corespundă dorințelor pentru a aduce bucurie.

Studiile realizate au demonstrat că oferirea de cadouri aduce mai multă bucurie decât primirea lor. Când însă, nu primesc cadourile dorite, adulții au tendința de a și le face singuri.

Un studiu realizat de o companie bancară (MasterCard) cu peste 15.000 de subiecți din 17 țări, a arătat că bărbații sunt mai predispuși la a cumpăra, spontan, cadouri bărbați 50 ani. Mai exact, 18% dintre bărbați cumpără cadouri spontane mai mult de o dată / lună decât femeile (17%). 24% dintre bărbați cheltuie sume mai mari pentru cadouri bărbați 50 ani preferând vacanțele, tehnologia și activități de divertisment. Doar 13% dintre femei fac asta pentru ele. Potrivit studiului, 18% dintre bărbaţi cheltuiesc peste 100 euro pentru cadouri, în timp ce doar 8% dintre femei cheltuiesc la fel de mult când aleg cadouri spontane.

Produsele de ingrijire pentru barbati de la Genera vin in intampinarea problemelor cu care se confrunta zilnic barbatul modern. Realizate cu ingrediente delicate si atent controlate, acestea pot fi folosite pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibila.

Cum alegi cadouri pentru bărbații de peste 50 ani?

Poate că nu-s bărbații cei mai comunicativi, dar adevărul este că acești bărbați, ajunși la maturitatea psihică, emoțională și materială, par mai greu de impresionat pentru că au tot ce-și doresc.

Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru bărbați 50 ani+, cu puțină atenție la subiectele de discuție, la activitățile pe care le are, la ce îi place, la ce nevoi are, poți găsi cadouri surprinzătoare.

4 lucruri după care să te ghidezi:

  • Emoție
  • Pasiuni
  • Divertisment
  • Timp liber

Evită aceste 6 lucruri când cumperi cadouri pentru bărbați:

  1. Nu cumpăra cadouri bărbați 50 ani în grabă și sub stres,
  2. În calitate de parteneră nu-i cumpăra cadouri pe care să le folosești și tu,
  3. Nu concura cu nimeni când faci cadouri unui bărbat,
  4. Nu fă cadouri la întâmplare, transmite un mesaj memorabi,
  5. Nu oferi aceleași cadouri,
  6. Nu ignora ocaziile în cadrul cărora oferi cadouri bărbați 50 ani.

Idei cadouri bărbați 50 ani

Sunt mai multe idei de cadouri pentru barbati pe care poți miza și care vor bucura; noi îți evidențiem câteva.

Pentru început, hai să stabilim că ideile de tip sticle de vin nu sunt cadouri, ci, mai degrabă, atenții care se pretează în cadrul unor vizite.

6 idei de cadouri pentru bărbații de peste 50 ani pe care le poți lua în considerare:

1.     Truse, kit-uri din diferite domenii

Poate că îi place ca în weekend să meargă la pescuit așa că, o trusă specială sau o undiță nouă pot fi idei de cadouri frumoase și folositoare.

Dacă preferă să gătească la sfârșit de săptămână pentru familie și prieteni, un set de ustensile pentru bucătărie sau pentru grătar sunt alte cadouri apreciate de catre barbatii de peste 50 de ani.

Sau poate îi place grădinăritul iar atunci îl vor bucura cadourile din acest domeniu.

2.     Piese vestimentare și accesorii

Dacă este o persoană atentă la cum se îmbracă, va adora o pereche de butoni, o cravată nouă sau o cămașă.

Totodată, poți alege anumite seturi, ca idei de cadouri pentru bărbații trecuti de 50 ani. Asadar, seturile compuse din curea și portofel sau alte accesorii sunt idei inspirate de cadouri pentru 50+.

3.     Cadouri pentru bărbații de peste 50 ani cărora le plac călătoriile – genți pentru voiaj

Cadourile  practice și accesoriile pentru cei cărora le place să călătorească pot fi utile. Începând de la gențile de voyage, saci de depozitare și terminând cu portofelele pentru păstrarea documentelor și a cardurilor în siguranță, toate pot fi cadouri care să-i bucure.

4.     Articole din categoria de divertisment

Dacă îi place să petreacă seri jucând un joc alături de familie sau prieteni, un board game nou poate fi perfect pentru a se relaxa alături de cei dragi.

Tot aici intră și abonamentele la diferite cluburi sportive sau aplicații pe care le folosește.

5.     Truse cosmetice sau seturi de barbierit

Astfel de cadouri sunt mai ușor de făcut de către parteneră tocmai pentru că știe ce folosește și care îi sunt nevoile.

Dacă știi că își dorește un set mai special de barbierit sau să încerce produse noi, chiar dacă ar putea fi puțin mai scumpe, încearcă să-i oferi astfel de cadouri, căci este cel mai mai plăcut mod prin care să-i spui: „Îmi pasă de ce îți dorești iar eu te susțin”.

În plus, obiectele de îngrijire personală sunt obiecte pe care le înlocuiești, sunt necesități.

6.     Gadget-urile de ultimă generație, cadouri bărbați 50 ani apreciate

În primul rând pentru că tehnologia este unul dintre subiectele de interes pentru bărbați. Cu siguranță are de-a face cu tehnologia în cadrul profesiei. Orice îi poate fi util reprezintă cadouri potrivite bărbaților de peste 50 ani. Dacă este pasionat de tehnologie, cu atât mai mult.

De exemplu, o baterie externă îl poate ajuta atunci când zilele sunt aglomerate și nu poate avea acces să-și încarce telefonul. O pereche nouă și mai bună de căști wireless i-ar putea prinde bine.

Oricum ar fi, amintește-ți că nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a face persoana iubită fericită chiar dacă a trecut în a doua parte a vieții. Adu-i și lui zâmbetul pe chip oferindu-i mici cadouri, din când în când!

Foto: Shutterstock