Idei de cadouri pentru ea

Oferirea de cadouri pentru ea este de un real beneficiu atât pentru tine cât și pentru cea care le primește, dar mai ales pentru relația dintre voi. Se spune că aceasta este cea mai veche formă prin care oamenii și-au manifestat sentimentele față de cei din jurul lor.

Atunci când vine vorba despre persoana iubită, nu ai nevoie de o ocazie pentru a-i face cadouri. Este atât de simplu să pregătești cadouri pentru ea și ai atâtea resurse și idei la dispoziție pentru a aduce bucuria în sufletul tău și al ei.

Trebuie doar să vă bucurați împreună de acele momente pentru că vă vor apropia mai mult și vor înmulți momentele voastre cu încărcătură emoțională pozitivă.3 mesaje pe care să le transmiți prin cadouri pentru ea

Cadourile, denumite și daruri, sunt obiecte, experiențe sau acțiuni pe care oamenii și le oferă reciproc pentru a aduce bucurie și pentru a-și manifesta sentimentele. Au puterea de a îmbunătăți starea de spirit a tuturor persoanelor implicate și relația dintre ele.

BAYLIS & HARDING Mini-delicii elegante pentru baie X 3 produse cu parfum de mandarine dulci si grepfrut este un set ce invaluie simturile prin parfumul sau subtil, dar vesnic atragator, datorita combinatiei de iasomie si portocala, la care se adauga notele de varf ale mandarinelor dulci, grepfrutului si lamailor.

De altfel, cadourile transmit mesaje subtile, dar foarte puternice. Atunci când cumperi cadouri pentru ea, indiferent ce rol are acea femeie în viața ta, cel mai bine este să „setezi” clar mesajul.

Nu lăsa loc de interpretări greșite! Asigură-te că mesajul tău este unul pozitiv și nu transmite nimic în sens negativ.

Poți cumpăra cadouri pentru ea pentru a-i transmite mesaje impresionante de:

  1. Susținere: obiecte personalizate pentru a-ți arăta susținerea în momentele prin care trece. Pot fi cu citate motivaționale, lucruri necesare în acele perioade, profesional, emoțional sau de sănătate. Aceste cadouri pentru ea vor spune negreșit: „ Sunt lângă tine pentru a te susține”.
  2. Apreciere/recunoștință și mulțumire: aceste sunt cadouri foarte importante. Spune-i: „Mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, pentru noi”. Pot fi cadouri pentru ea precum: o seară relaxantă cu o cină pregătită de tine, o ieșire la un eveniment drăguț, o experiență care vă relaxează și vă apropie.
  3. Iubire: alege cadouri pentru ea care să-i transmită clar mesajul: „Ești persoana inimii mele, te iubesc!”. Pot fi seri romantice, momente intime, obiecte personalizate, produse dorite, mici atenții, gesturi, etc.

5 pași prin care alegi cadouri pentru ea

  1. Îți stabilești un buget și nu lași cadoul pentru ultimul moment. Pregătești câteva opțiuni de cadouri pentru ea.
  2. Te gândești doar la persoana care le va primi, sunt cadouri pentru ea, evită cadourile care pot fi folosite și de altcineva. Cu siguranță, ai informații la dispoziție pentru ca darul tău să o impresioneze.
  3. Acordă atenție detaliilor din discuții, acțiuni care îți pot aduce indicii despre posibile cadouri pentru ea. Dacă relația este una strânsă, o poți întreba direct.
  4. Nu scăpa din vedere ocaziile cu care oferi cadouri pentru ea. Este minunat să faci asta și fără o ocazie anume.
  5. Pasiunile și modul în care îi place să-și petreacă timpul sunt foarte bune repere când cauți cadouri pentru ea.

Idei de cadouri pentru ea, în funcție de vârstă

Îți va fi mai ușor să te raportezi la perioada vieții în care se află atunci când cauți cadouri pentru ea. Odată cu înaintarea în viață, interesele, pasiunile și prioritățile se schimbă.

Când cumperi cadouri pentru ea trebuie să ai în vedere acest aspect. Iată câteva idei care te vor ajuta să-ți conturezi cadouri potrivite.

1.    Cadouri pentru femei la 20 de ani

La această vârstă, femeile sunt mai interesate de experiențe noi, tot ce este modern, de aventură, etc.

Dacă îi place să călătorească îi poți oferi cadouri pentru ea care să o țină aproape de ceea ce adoră. Poate, un city break la Viena sau un weekend la munte ori un jurnal de călătorii cu o hartă răzuibilă.

La această vârstă, femeile sunt preocupate și de modul în care arată, ba chiar sunt active așa că un abonament la activități sportive ar putea fi un un cadou dorit. La fel, bijuterii, piese vestimentare și accesorii sau parfumuri.

SunewMED+ balsam pentru buze cu aroma de vanilie Gold Kiss, transparent in forma de minge, pe baza de unt de Shea din nucile arborelui African Shea Parka, cu parfum de vanilie.

2.    Cadouri pentru ea la 30 de ani

Continuă să fie interesată de cum arată, dar este și o perioadă în care descoperă adevăratele pasiuni și începe să cocheteze cu ele. Indiferent despre ce ar fi vorba, caută cadouri pentru ea care au legătură cu asta.

Kit-uri, truse sau orice ține de ce îi face plăcere să facă sunt cadouri potrivite chiar dacă pentru tine ar putea fi banale.

3.    Cadouri pentru ea după 40 de ani

Te poți axa în continuare pe pasiunile ei. La această vârstă agitația din viața ei se mai potolește, și-a găsit echilibrul, are o carieră, copil și totul este stabil.

Poate îi place să citească seara așa că, și cărțile pot fi idei de cadouri pentru ea, mai ales dacă urmărește unele anume.

Dacă merge la sala de fitness sau aleargă, accesoriile în acest sens pot fi cadouri potrivite, dar și experiențele relaxante precum o ședință la spa, de masaj, etc.

SunewMED+ Masti de reintinerire pentru ochi si zonele nazogeniene XXL Aceste masti indeparteaza eficient pungile de sub ochi si cearcanele, oferind tenului un aspect proaspat

4.    Cadouri pentru femei de peste 50 de ani

Este foarte frumos să-i amintești ce a realizat în viață iar astfel de cadouri pentru ea îi vor transmite aprecierea ta.

Cadouri pentru ea, personalizate, bijuteriile gravate, tablourile legate de familie sunt cadouri care o vor bucura. La fel, și cele care vă unesc prin experiențe trăite, o ramă foto digitală pentru a păstra amintiri.

Dispozitive sau obiecte care o ajută în momentele de relaxare cum sunt cele de masaj, de grădinărit, un scaun balansoar, etc.

5.    Cadouri pentru femei de peste 60 de ani

Florile sunt mici cadouri pentru ea, apreciate pe tot parcursul vieții, deci nu trebuie să lipsească. Este posibil să-ți spună că nu are nevoie de nimic și oricum, la vârsta asta poate că cele mai adorate cadouri pentru ea sunt cele venite din partea nepoților.

Profită de asta și pregătiți ceva împreună cu familia. O masă mare, o întâlnire în curte la grătar cu toți cei dragi în jurul ei, este ceea ce îi umple sufletul de bucurie și satisfacție.

Altfel, poți să o întrebi ce îți dorește și dacă are nevoie de un robot de bucătărie cu mai multe funcții, acesta poate fi un cadou potrivit pe care să-l cumpărați din partea familiei.

Amintește-ți că cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi cuiva este atenția ta. Când te-ai gândit să pregătești mici cadouri pentru ea, ai fixat intenția. Când le-ai oferit, i-ai transmis clar că te gândești la ea și vrei să o vezi zâmbind.

Folosește aceste resurse pentru a vă apropia mai mult, pentru a aduce sentimente plăcute între voi și o stare de bine!

Foto Shutterstock