Imnul dorului by Vunk & Fly Project

vunk-fa-mi-cu-manaZiua de 13 mai a fost declarata Ziua Internationala a Dorului, initiativa care apartine in totalitate baietilor de la Vunk, prin miscarea Orasul Minunilor, lansata anul trecut. Astfel, Vunk impreuna cu Fly Project au lansat videoclipul piesei Fa-mi cu mana, ca un imn al acestei zile si, totodata, ca o declaratie vesela de dor a verii.“Nu poti sa inlocuiesti pe cineva drag cu un obiect!”

Muzica si versurile piesei sunt semnate de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, Gabriel Maga si Tudor Ionescu de la Fly Project. Cu toate ca melodia a fost cantata pentru prima oara la concertul VUNK in Orasul Minunilor, anul trecut, cererile fanilor i-au determinat pe baieti sa lanseze o versiune speciala alaturi de Fly Project. Videoclipul, in regia The Brothers M, este vesel si incarcat de energie pozitiva, iar mesajul final vine sa intareasca versurile piesei: “Nu poti sa inlocuiesti pe cineva drag cu un obiect!”.

vunk-fa-mi-cu-mana-2De cand am cantat prima data in concert ‘Fa-mi cu mana’ am stiut ca atunci cand o vom lansa si cu videoclip, ea va fi deja un hit pentru fanii nostri. De astazi, sper sa cucerim si restul de public care aude pentru prima data acest cantec. La orice spectacol o cantam, absolut toata lumea danseaza, asa ca avem sperante foarte mari si incredere ca va fi unul dintre hiturile verii 2015. Piesa aceasta este si prima noastra colaborare cu prietenii de la Fly Project, pe care i-am invitat sa cante pe melodia noastra. ‘Fa-mi cu mana’ este imnul acestei zile de 13 mai, Ziua Internationala a Dorului, sarbatoare pe care am creat-o pentru a transforma o emotie pur romaneasca intr-o sarbatoare globala”, a povestit Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Sa fie astazi ziua de cand incepem sa fim mai atenti la sufletele noastre. Pentru ca o sarbatoare dureaza doar o zi, dar emotiile ei dureaza o viata intreaga. De Ziua Internationala a Dorului priveste-n sus si fa cu mana!”, au adaugat membrii trupei Vunk.

Text: Madalina Manole