EXCLUSIVITATE! Making-of Vunk – La nebunie

Piesa La nebunie a trupei Vunk face parte de pe albumul Nu scapa nimeni [fara emotii], lansat in noiembrie 2012, album de pe care fac parte si celebrele piese Scapa-ma de ea, Numai la doi, Noptile trec sau Pierderea lor. Fiind un album de succes, cei 4 componenti ai trupei Vunk, Cornel, Gabriel, Nicu si Bogdan, nu vor sa scape nici o melodie fara promovare, astfel ca la exact doi ani de la lansarea piesei La nebunie, acestia ii pregatesc un videoclip de-a dreptul surprinzator. Filmarile, in regia lui Alex Galmeanu, s-au desfasurat in parcarea subterana a unui binecunoscut mall din capitala si au durat aproximativ 24 de ore. Echipa Tonica TV a luat parte la eveniment si va prezinta IN EXCLUSIVITATE atmosfera din spatele camerelor de filmat. Fii primul care vede imagini din culise si din noul videoclip Vunk – La nebunie!

 Tonica Tv: Piesa La nebunie a fost lansata in urma cu doi ani. De ce abia acum filmati videoclipul?

Cornel Ilie, vocalist Vunk: Noi inca mai promovam piese de pe acest album pentru ca este un album in care ne-am regasit foarte mult publicul tinta, acel public care asculta o piesa si pentru versuri nu doar pentru ca este pe radio.

 

Tonica TV: Veti mai filma si in alte locuri? Vom vedea si alte cadre in videoclip?

Gabriel Maga, chitarist Vunk: Acest clip o sa aiba o aura mai minimalista si mai interesanta din punctul acesta de vedere, pentru ca vom miza pe emotie si pe transmiterea povestii de dragoste, care este despre cautarea sufletului pereche.

Cornel Ilie, vocalist Vunk: Toata actiunea se intampla intr-o masina! Am observat ca foarte mult din timp noi il petrecem in masina. In masina stabilesti noi intalniri la telefon, acolo asculti muzica mai nou, acolo, stand in trafic, te intalnesti cu persoane noi, faci mici accidente si astfel faci cunostinta cu alti oameni.

 

Tonica TV: Care este medicamentul vostru pentru a trece peste o suferinta in dragoste?

Cornel Ilie, vocalist Vunk: Foarte multa munca si trecerea timpului! Eu altul mai bun nu stiu!

Gabriel Maga, chitarist Vunk: Eu nu prea am suferit din dragoste, dar cred, din opinia mea si a altor specialisti, ca treci peste o iubire cu mai multe alte iubiri secventiale.

 

Tonica Tv: Pe cine iubiti… la nebunie?

Gabriel Maga, chitarist Vunk: Eu iubesc la nebunie… muzica!

Cornel Ilie, vocalist Vunk: Pe aceasi! Da, pe aceasi care este pentru mine!

Bogdan Crucianu, basist Vunk: Pe mine!

Nicu Sarghea, tobosar Vunk: Pe prietena mea o iubesc! Da!

 

Tonica TV: Cornel, te vom vedea la volan. Spune-mi cum conduci? Esti agresiv si periculos?

Cornel Ilie, vocalist Vunk: Nu! Absolut deloc. Tocmai am facut un accident mai devreme, dar nu a fost nimic grav si nu a fost vina mea! Dar, oricum, voi sa va dati din fata masinii ca poate nu stiu sa conduc bine! Glumesc!

 

Tonica TV: Un mesaj pentru cei care va urmaresc pe Tonica TV.

Cornel Ilie, vocalist Vunk: Salut! Suntem trupa Vunk si tu te uiti pe Tonica TV si asculti Vunk- La nebunie!

 

Text: Madalina Manole