Împletiturile: efect wow cu efort minim

Împletiturile vor fi pentru totdeauna  apreciate mai ales pentru că le poți purta zile întregi, fără să faci prea mari eforturi pentru a le întreține. Un nou trend în materie de împletituri care primește o mulțime de laude: extensiile de păr în împletituri. Această metodă de coafare este o practică de împletitură care creează iluzia unor codițe cu aspect natural, datorită acestei tehnici care implică combinarea părului sintetic sau natural în procesul de împletire al părului tău. Ce sunt împletiturile feed-in?

Codițele împletite pe deasupra sunt foarte versatile, dar destul de greu de realizat de una singură. Cu toate acestea, metoda feed-in se adaugă treptat în păr, după ce părul natural a fost împletit până la jumătate pentru un aspect elegant. Te-ar interesa?

Gama Difeel conține uleiuri hrănitoare, regenerante care întăresc rădăcina firului de păr, repara și fortifică părul în profunzime reducând riscul de rupere al acestuia. Pot fi folosite și pe piele, contribuind la menținerea elasticității acesteia.

Inspiraţie pentru următoarea transformare a părului tău

Două straturi

Evident, nu există un stil pe care Ciara să nu-l poată purta. Aici, cântăreața are aceste codițe în straturi drepte, lăsate pe spate, completate cu extensii perfect așezate, create de mâna lui Kalin Spooner pentru American Music Awards 2020.

 

 

Ponytail

Un stil neconvenţional dintr-o împletitură într-o ponytail. Accesorizează prin înșiruirea unor cochilii statement de-a lungul părții din față, urmând direcția împletiturilor.

Capodoperă încrustată cu diamante

Un updo împletit accesorizat cu diamante de stilista Shani Crowe pentru Allure a fost apreciat de critici drept “perfecțiunea absolută”.

Împletitura în patru

Iată această coadă fascinantă! Treci de la o împletitură tradițională cu trei fire, optând pentru o împletitură în patru, pe lungime, stil coadă.

Faux împletit

De la extensiile de accent în formă de stea până la cocuri perfect aliniate, totul este gândit în detaliu la acest look împletit, visat de hairstylistul Guingui. 

Clasic

O variantă clasică reinterpretată, care se reduce până la urmă la niște împletituri drăguțe și îngrijite. Schimbă-ţi lookul, optând pentru împletiturile lungi.

 Text: Iulia Mirică

Foto: pexels