Inglot: universul machiajului la Bucuresti

Inglot: universul machiajului la BucurestiBulevardul Unirii, nr. 33 a devenit universul produselor de machiaj Inglot, un univers colorat si deosebit. Inglot este un brand de renume in industria de beauty, iar noul spatiu presupune si un nou concept: este vorba despre o scoala de make-up care isi va incepe activitatea in luna ianuarie a anului viitor. Lansarea a fost asteptata atat de catre vedetele autohtone, cat si de catre doamnele si domnisoarele pentru care lookul primeaza.

Chipul unei persoane poate fi oglinda personalitatii

Inglot este un brand renumit in toata lumea datorita produselor profesionale si nu numai. Cu toate ca a fost anuntat ca eveniment VIP, clientele Inglot au luat cu asalt magazinul inca de la deschidere, demonstrand afinitatea pentru frumos si pentru produsele de calitate mult asteptate. „Sunt 10 ani de cand folosesc produsele si vreo 2 de cand am incetat sa alerg dupa produse pe la Milano! Cei care au facut acest brand sunt o familie de chimisti, iar de aici se intelege si calitatea produselor”, a declarat actrita Tily Niculae. Asadar, fie ca esti in cautarea unui cadou de sarbatori, fie ca iti doresti o noua nuanta de ruj, esti asteptata la Inglot, pe Bulevardul Unirii, nr. 33.

Text: Ruxandra Dumitrescu

decembrie 18th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate