Invata cum sa seduci un barbat in doar 9 pasi!

Comunicarea nonverbala este esentiala in procesul de seductie. Inca din vremea Cleopatrei se punea un accent foarte mare pe gesturi si pe fizic, insasi regina Egiptului folosindu-se de aceste arme pentru a controla mintile celor doi mari generali ai vremii, Cezar si Marc Antoniu. Expertii in domeniu considera ca toate femeile au, in mod nativ, capacitatea de a seduce, insa, depinde de fiecare in parte sa o duca la rang de arta. Sex-appeal-ul, caci aceasta calitate se afla intr-o stransa legatura cu capacitatea de a seduce, trebuie modelat sau invatat, iar pasii sunt simpli.Iata ce sa faci pentru a fi o persoana cu sex-appeal

Comunicarea

Majoritatea barbatilor apreciaza femeile care stapanesc arta comunicarii si care au intotdeauna o tema pregatita pentru o conversatie incitanta. De asemenea, sunt impresionati de femeile care stiu sa se exprime si care nu se lasa inhibate de discutille pe subiecte sexuale.

Privirea

A schimba priviri cu un barbat inseamna ca ii acorzi atentie si esti interesata de el. Daca vrei, insa, sa-l cuceresti trebuie sa pastrezi contactul vizual cu acesta, iar ochii tai sa exprime entuziasm si incredere.

Cum stii ca ai nevoie de sex? Iata ce semnale transmite corpul!

Atitudinea

Atitudinea corecta cucereste intotdeauna si cand spunem atitudine ne referim atat la postura corpului, cat si la comportament. Incearca sa-ti mentii intotdeauna spatele drept si umerii ridicati, indiferent daca stai jos sau mergi, si emana incredere prin gesturi.

Siguranta

Daca esti o femeie sigura pe tine, vei reusi sa cuceresti mai usor, insa, este nevoie sa mentii un echilibru intre siguranta aceasta si nevoia de protectie. Nu uita ca, prin definitie, barbatul este cel care protejeaza femeia si nu invers.

Iata de ce fug barbatii de relatiile stabile!

Imaginatie

Imaginatia bogata si fantezia sunt plusurile unei femei seducatoare. Daca cel din fata ta isi da seama ca detii aceste arme se va lasa cucerit mai usor. De ce? Pentru ca, instinctiv, se va gandi la sex, iar sexul cere intocmai imaginatie si fantezie.

Stil de viata

Stiul de viata al unei femei poate sa atraga sau, din contra, sa indeparteze un barbat. Cu siguranta, aici vorbim si de compatibilitate, insa, conform statisticilor, barbatii sunt atrasi mai mult de femeile care fac sport si mananca sanatos.

Vrei sa sucesti mintile barbatilor? Iata ce parfum sa folosesti in functie de zodie!

Stima de sine

Poti fi o femeie foarte frumoasa insa, daca trasaturile tale nu completeaza si o puternica incredere in tine, nu vei fi la fel de atractiva. Stima de sine crescuta favorizeaza puterea de seductie.

Umorul

Ei bine, iata ca umorul este o adevarata arma de seductie si pe buna dreptate, caci nimanui nu-i place o femeie morocanoasa si enervant de serioasa. Barbatii iubesc femeile cu umor, prin urmare, daca nu-l ai in mod nativ, ar trebui sa inveti sa fii mai spirituala si mai zambitoare.

Stima de sine intr-o relatie

Lenjeria intima

Lenjeria intima nu trebuie sa fie la vedere, insa, atunci cand vine momentul ca partenerul sa o descopere este important ca acesta sa fie placut impresionat. Orice femeie care-si doreste sa seduca este important sa stie ca trebuie sa poarte lenjerie din dantela.

Text: Madalina Manole