Irina Shayk surprinsă din nou la brațul lui Bradley Cooper

Bradley Cooper și Irina Shayk au fost surprinși zilele trecute la o plimbare pe străzile din New York. Asta nu ar fi ciudat pentru că cei doi au avut o relație frumoasă și au împreună o fiică, însă de data aceasta, păreau foarte apropiați.

Farmaciștii Catena recomandă serul activator luminozitate de la Rilastil din gama PROGRESSION HD, un tratament intensiv pentru ten, care are proprietăți puternice de iluminare și calmare, contracarand în același timp hiperpigmentarea pielii și diminuând hipercromia cutanată.

Ei au mers la braț prin Manhattan, iar pe fața actorului se citea bucuria că este din nou alături de fosta soție. Imaginile au ajuns rapid la fanii lor care acum cred că cei doi s-au împăcat.Adio Kanye!

Apropierea dintre cei doi vine la scurt timp după despărțirea Irinei Shayk de Kanye West. Zvonurile despre o posibilă relație au început să apară în luna mai, iar la începutul lui iunie cei doi au petrecut o vacanță în Franța. Însă, la sfârșitul lui august, s-au despărțit, dar potrivit apropiaților au rămas în relații foarte bune.

Iulia Mirică

Foto: hepta, google images, kissfm.ro