Iutta a lansat prima linie de pantofi cu motive traditionale

pantofi-iuttaIutta, brandul cu dor de romanesc, a inaugurat saptamana trecuta un concept care sustine prima linie de pantofi urbani. Elementele de inspiratie eminesciana au fost readuse la viata printr-un set-up inedit, iar noua colectie de încaltaminte Iutta va fi expusa intr-o vitrina tare draguta, ce face parte din proiectul Galateca – Maiastra Design.Modern si traditional

Linia acestui sezon este un dans al formelor si al broderiilor din folclorul romanesc, cu variatii de design ce ofera simbolurilor ancestrale o interpretare modernista. De la pantofi cu toc la pantofi platforma, cizme si ghete, noua gama spune o poveste despre conturarea identitatii si despre increderea ca fiecare pas facut te duce mai aproape de dorul tau. Prima colectie Iutta de incaltaminte este definita de culori, forme si texturi inspirate din natura. Imbinarea elementelor traditionale cu modele moderne fac ca acesti conduri sa fie unici, inediti, si sa iesi din monotonia de zi cu zi.

Decor eminescian si conduri cu dor

Evenimentul de lansare a adunat multa lume, atat vedete cat si fane ale brand-ului Iutta, care s-au delectat cu un decor minunat, bunatati raw-vegan, dar care, spre deosebire de primul eveniment de lansare al gentilor, au putut admira si celalalte doua incaperi pline de accesorii cu iz traditional. In jurul brandului Iutta se afla mereu o poveste. „Padurea de argint e o fuziune modernista a elementelor din natura, redand mestecenii din opera lui Eminescu. Decorul dezvolta vizual acest concept si pune in scena colectia, dandu-i viata”, spune Nicoleta Chirica, fondator Iutta. Cele mai frumoase ganduri au fost asternute pe hartie cu ajutorul masinilor de scris unde persoanele invitate s-au putut bucura sa-si contureze propria poveste. Intr-un decor ca o padure de argint, cu o multitudine de carti suspendate, conduri cu motive traditionale, scrisori ca pe vremuri, am petrecut o seara romaneasca, cu dor si dragoste. De pantofi.

Text: Andreea Maria Varlan