John Galliano revine in moda

John Galliano revine in modaJohn Galliano revine in moda in atelierele lui Oscar de la Renta din New York. Designerul, care a fost demis de la Dior in luna martie 2011 dupa ce a facut o remarca antisemita intr-o cafenea din Paris, isi va petrece urmatoarele saptamani in compania lui Oscar, pregatindu-se pentru New York Fashion Week.

„Eu si John ne cunoastem de foarte mult timp si sunt un admirator al talentului sau. S-a pregatit intens pentru a reveni si sunt bucuros ca ii pot oferi aceasta oportunitate, pentru a se obisnui din nou cu mediul in care el a fost atat de creativ”, a declarat de la Renta.

Galliano este considerat a fi un designer extrem de talentat, cu foarte multe idei. Atat show-urile pentru labelul sau, cat si pentru Dior erau recunoscute pentru frumusetea lor teatrala, iar designerul se pare ca este incantat de aceasta revenire. „Ii sunt recunoscator lui Oscar ca m-a invitat sa petrec timp in compania lui si in atelierele sale de design, iar suportul pe care mi-l ofera este magulitor”, a spus Galliano. Il vom urmari pe John si mai ales munca lui, deoarece suntem nerabdatori sa vedem ce ne pregateste „copilul rebel al modei britanice”.

 

Text: Ruxandra Raica

ianuarie 23rd, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate